Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm anlatılan rahimde iltahap vs şeyler için uygun gibi geldi bana fakat tüpün açılması çok farklı ben laparaskopi oldum açamadılar bu şekilde bilemiyorum herşey gönlünüzce olsun yinede
kizlar bende gecen doktora gittim kan aldirdim falan derken muayne etti sa yumurtaligimi ii gordu hatta incinde yumurta bile vardi ama kucuk kucuk dedi
amaaaaaaaaaaaaaa sol yumurtaligimi hemen goruntuye alamadi ve icinde yumurta yoktu hemen tikali diyemem dedi testler sonucunda belli olur dedi ama bence tikali cunki adet bolcagim zaman veya oldugum zaman sol kasigim acvayip agriyor ust bacagima kadar agri cikiyor karnimda agriyor ammaaaa sadece alt sol tarafim yani hep solda var agri sa tarafimdada hic agri hissetmiyorum adet oldugum zaman sizdede boyle oluyormu
kızlar bi sitede gördüm saraçoğlundan alınmış bilgiymiş.brokoli kürü yarım litre kaynayan suya 1 avuç brokoli saplarıyla birlikte atılıp 5 dk.kaynatılıyomuş.sonra süzüp ılıyınca sabah aç karnına yarısını diğer yarısınıda öğle yemeğinden 20 dk.önce içilecekmiş.ama kürü içtikten sonra 20 dk su bile içilmiyecekmiş.bende denemeyi düşünüyorum görünce yazayım dedim hergün içilicekmiş ama kaç gün devam edilcek bilmiyorum.belki işe yarar şifa allahtan