Kanal tıkanıklığı

ezel_81

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
14
0
86
Bursa
tüplerin açılması için bitkisel ilaç bilen varmı yardımcı olursanız sevinirim tşkler

canım slm benımde tek tüpüm tıkalı laparaskopi oldum açılmadı malesef hamile kalma şansı yarı yarıya düşüyormuş ben duymadım bitkilerle kanalların açıldıgını varsa bende yapayım

senin adına üzüldüm mevlam bizide görüo ben araştırıom bulursam bi gelişme sana yazarım tşkler xxxnezo

kizlar bende gecen doktora gittim kan aldirdim falan derken muayne etti sa yumurtaligimi ii gordu hatta incinde yumurta bile vardi ama kucuk kucuk dedi

amaaaaaaaaaaaaaa sol yumurtaligimi hemen goruntuye alamadi ve icinde yumurta yoktu hemen tikali diyemem dedi testler sonucunda belli olur dedi ama bence tikali cunki adet bolcagim zaman veya oldugum zaman sol kasigim acvayip agriyor ust bacagima kadar agri cikiyor karnimda agriyor ammaaaa sadece alt sol tarafim yani hep solda var agri sa tarafimdada hic agri hissetmiyorum adet oldugum zaman sizdede boyle oluyormu

slm öncelikle geçmiş olsun ben öle bi ağrı duymuorum benim her 2 kanalım kapalı inş Allahu teala bizide görür aminnn

tıkalı olsada sagdada soldada yumrutalar gelişiyor yumurta oluştugu zamanda hafif agrının olması normalmiş evte canım duydugun bir şey olrusa bitkilerle ilgili yazrasan sevinirim özelden hoşçakal

selam arkadaşlar tüplerin açılması için süt buğusunu deneyin.bende denicem adet olmayı bekliyorum.adetin bittikte sonra ilk 3 gün.1 kilo sütün içine 1 demet maydonoz doruyosunuz.kaynatıyosunuz ve kaynayınca belinize battaniye veya çarşaf sarıyosunuz ve buharına oturuyosunuz..3 gün yapın bunu.bu şekilde hamile kalan çok insan var.hatta google dan araştırabilirsiniz.ben de denemeyi düşünüyorum...ve bu arada kendiniz sıcak tutmanız gerekiyomuş...

canım çok tşk ederim ilginden dolayı bende denicem bunu allah razı olsun hepinizden saygılarımla bys

dene bakalım inşallah faydasını görürsün.ama olmassa bırakma.adet olun ca bir dahaki ayda denemeye devem et...böyle faydasını gören çok insan var...

bunu ilk defa duydum allah razı olsun paylaştığınız için bende deniycem.umarım rabbim isteyen herkese en kısa zamanda bi yavru nasip eder..

canım bu bir kilo süte birdemet maydonoz dedinya 3 gün hergün yeni sütle maydonozmu yapıcaz yoksa o hazırladığımız sütü ve maydonozu 3 gün kullanabilcezmi tşk ederim

hergün yeni yapılacak heralde..bildiğim kadarıyla.yarı kilo süt ilede yapan varmış.yarımdemet maydonozla yapılıyormuş oda..

slm anlatılan rahimde iltahap vs şeyler için uygun gibi geldi bana fakat tüpün açılması çok farklı ben laparaskopi oldum açamadılar bu şekilde bilemiyorum herşey gönlünüzce olsun yinede

slm anlatılan rahimde iltahap vs şeyler için uygun gibi geldi bana fakat tüpün açılması çok farklı ben laparaskopi oldum açamadılar bu şekilde bilemiyorum herşey gönlünüzce olsun yinede

bende aynı dertten muzdaribim, farklı bir önerisi olan varsa yazsın lütfen, ancak bu süt olayı beni pek rahatlatmadı sanki

kizlar bende gecen doktora gittim kan aldirdim falan derken muayne etti sa yumurtaligimi ii gordu hatta incinde yumurta bile vardi ama kucuk kucuk dedi

amaaaaaaaaaaaaaa sol yumurtaligimi hemen goruntuye alamadi ve icinde yumurta yoktu hemen tikali diyemem dedi testler sonucunda belli olur dedi ama bence tikali cunki adet bolcagim zaman veya oldugum zaman sol kasigim acvayip agriyor ust bacagima kadar agri cikiyor karnimda agriyor ammaaaa sadece alt sol tarafim yani hep solda var agri sa tarafimdada hic agri hissetmiyorum adet oldugum zaman sizdede boyle oluyormu

aynen bende de oyleydi ve hsg sonucumda sol tarafım tıkalı cıktı yaa ne bileyim kızlar psikolojim bozuldu laparoskopi dedi dr. ama daha olmadım arastırma asamasındayım ayrıca sogan kürüne başladım Allahtan umut kesilmezmiş:(

kızlar bi sitede gördüm saraçoğlundan alınmış bilgiymiş.brokoli kürü yarım litre kaynayan suya 1 avuç brokoli saplarıyla birlikte atılıp 5 dk.kaynatılıyomuş.sonra süzüp ılıyınca sabah aç karnına yarısını diğer yarısınıda öğle yemeğinden 20 dk.önce içilecekmiş.ama kürü içtikten sonra 20 dk su bile içilmiyecekmiş.bende denemeyi düşünüyorum görünce yazayım dedim hergün içilicekmiş ama kaç gün devam edilcek bilmiyorum.belki işe yarar şifa allahtan

kızlar bi sitede gördüm saraçoğlundan alınmış bilgiymiş.brokoli kürü yarım litre kaynayan suya 1 avuç brokoli saplarıyla birlikte atılıp 5 dk.kaynatılıyomuş.sonra süzüp ılıyınca sabah aç karnına yarısını diğer yarısınıda öğle yemeğinden 20 dk.önce içilecekmiş.ama kürü içtikten sonra 20 dk su bile içilmiyecekmiş.bende denemeyi düşünüyorum görünce yazayım dedim hergün içilicekmiş ama kaç gün devam edilcek bilmiyorum.belki işe yarar şifa allahtan

tşk ederiz paylaşmın için

Back
X