B Beysahmet Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 278 Emoji Skoru 46 Puanlar 48 Yaş 28 7 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #1 Damla damlamış sanki akıntı mı anlamadım 2 damladır doktora gütmeli miyim 2 gün önce doktordaydım
Endoplazmikretikulum_ Hani marjinal bizdik Kayıtlı Üye Katılım 23 Kasım 2022 Mesajlar 17.602 Emoji Skoru 70.198 Puanlar 548 7 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #2 Hemen gidin öncelikle kan mı akıntı mı onu öğrenin
A azra0736 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 62 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 36 7 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #3 Beysahmet .!.: Damla damlamış sanki akıntı mı anlamadım 2 damladır doktora gütmeli miyim 2 gün önce doktordaydım Genişletmek için tıkla... Bu haftalar çok önemli her kan düşük tehdidi uştrasyonda bakacaklar bişe görmeseler bile Progestan verecekler ve mümkün olduğu kadar dinlenme uzanma
Beysahmet .!.: Damla damlamış sanki akıntı mı anlamadım 2 damladır doktora gütmeli miyim 2 gün önce doktordaydım Genişletmek için tıkla... Bu haftalar çok önemli her kan düşük tehdidi uştrasyonda bakacaklar bişe görmeseler bile Progestan verecekler ve mümkün olduğu kadar dinlenme uzanma
B Beysahmet Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 26 Eylül 2021 Mesajlar 278 Emoji Skoru 46 Puanlar 48 Yaş 28 7 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #4 azra0736 .!.: Bu haftalar çok önemli her kan düşük tehdidi uştrasyonda bakacaklar bişe görmeseler bile Progestan verecekler ve mümkün olduğu kadar dinlenme uzanma Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce gitmiştim şu an aldım tekrar gidicem mecbur
azra0736 .!.: Bu haftalar çok önemli her kan düşük tehdidi uştrasyonda bakacaklar bişe görmeseler bile Progestan verecekler ve mümkün olduğu kadar dinlenme uzanma Genişletmek için tıkla... Daha 2 gün önce gitmiştim şu an aldım tekrar gidicem mecbur
A azra0736 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 62 Emoji Skoru 15 Puanlar 3 Yaş 36 7 Mayıs 2026 Konu Sahibi Konu Sahibi Beysahmet #5 Beysahmet .!.: Daha 2 gün önce gitmiştim şu an aldım tekrar gidicem mecbur Genişletmek için tıkla... Uzanın ayağa çok kalkmayın kanamayı arttırıyor
Beysahmet .!.: Daha 2 gün önce gitmiştim şu an aldım tekrar gidicem mecbur Genişletmek için tıkla... Uzanın ayağa çok kalkmayın kanamayı arttırıyor