Kanama alanı olanlar

Ben yaşadım. İlk haftalarda kanama alanım vardı. Çok şükür Progestan desteği ile kendiliğinden kayboldu. 2. ayda da kanamam oldu. Doktor ultrasonla baktı, kanama alanı değil De ince bir çizgi vardı kanamaya dair. 2 gece hastanede yattım, çok şükür o da kesildi. Pazartesi kontrole gideceğim kısmetse.

Benimde 7. Hafta ama kanama alanı keseden büyük yatıorum hep progestan fitil olarak mı alıyordunuZ

Benimde 7. Hafta ama kanama alanı keseden büyük yatıorum hep progestan fitil olarak mı alıyordunuZ
Yok, normal içtim ben. Doktor fitil de alabilirsin dedi ama ben içmeyi tercih ettim. Ben de evde 10 gün kadar raporluydum. Ayrıca 2. kanama olayında 2 gece hastanede yattım, 12. haftaya kadar da hap ve iğneye devam edicem

Geçen hafta cuma günü kese dışı kanama gördü progesteron iğne verdi ama normal olarak hiç bir kanamam yok sizin var mıydı? İğne beni mahvetti sarhoş gibi yaptı bugün de vurulmam gerekiyor saat 14.00 de randevum var geçtiyse vurulmayı düşünmüyorum. Bilmiyorum sağlıklı mı düşünüyorum

aynısını şu anda yaşayan var mı acaba gebelikte
9. Haftada kanama yaşadım kanama alanı var dedi doktor zamanla kendiliğinden küçülecek dedi oylede oldu. Progestan kullandim asprin kullaniyodum 1 hafta ona ara verdik sorunsuz geçti gitti cok şükür.

Ben 6 haftalık ikizlere hamileyim. Dün bordo renkte pıhtı gibi akıntım oldu. Hemen nöbetçi doktora gittim rica ettim baktı. Kanama alanı yokmuş ama yine de progynex diye iğne yaptılar. Yan etki yaşamadım ama iğne yapılan yer ağrıdı bugün. Çok önemli bir şey değil bu kadar kanama dediler. İnşallah bir sorun olmaz sizin de.

İnşallah teşekkür ederim

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim kalp atışı duyulmadı..sizinki duyuldumu . Yoğun kırmızı kanamam oldu kanama alanım var. Iğne ve protestan kullanıyorum.

Merhaba bende 6 haftalık hamileyim kalp atışı duyulmadı..sizinki duyuldumu . Yoğun kırmızı kanamam oldu kanama alanım var. Iğne ve protestan kullanıyorum.
Duymadık sadece ultrason ekranında gördük. Şu haftalarda sesi duymak zarar verebilir dediler hiç gerek yok duymaya dedim. Benim sadece peçeteye gelen akıntı gibiydi ve koyu kirmiziydi

Kızlar merhaba 7+1 günlük hamileyim. Geçen hafta kesenin aşağısında kanama alanı vardı hap verdi dinlen dedi alan küçüldü 1-2 güne. Bugün ki kontrolde Kanama alanı tekrar büyümüş ve farklı bir noktada daha oluşmuş. İğne vurdu hapa devam et ve kalkma yat dedi. Bu durum beni çok korkuyor bebeğim haftasıyla uyumlu kesenin şekli güzel ama bu kanama neden oluyor anlayamıyorum bu arada benim herhangi bir kanamam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…