Aynen öyle . Aminn hepimize inşallahBebek iyi olsun da yat dinlen :) yeter ki yatmakla gecsin yani :) Rabbim insallah hayirlisiyla saglicakla kucagina almayi nasip eder :)
İnsan kanı görünce ne gapcağını ne düşünceğini şaşırıyo. Ama böyle güzel şeyler duyunca moralim düzeliyoBenimde kanamam uzun sürdü. Bak bugün bi bayanla tanıştım 9 ay boyunca kanamam oldu dedi çocuğu da kucagindaydi. Sürekli kontrol altındaymış. Sen moralini bozma dua et bol bol . Dinlen hiç kalkma kan sulandırıcı yiyeceklere dikkat et bana o zaman kirazı yasaklamıştı mesela doktor
Bana da aynısını dediler ilk progeston vermediker. 3. De verdiler artık onu biz yazmıyoruz ister al ister alma dediler. Ama etrafımdaki herkes kullanmış hatta iğnesini her hafta yaptıran var. Zararı yokmuş ozaman neden riske atıyım ki dedim bende. Bence sende al derimCook gecmis olsunnn insallah gecer bir an once bende 6 haftaligim 4 gundur regl gibi kanamam var 2 doktorda ilac vermiyor onlar yalan psikolojik baski dediler resmen rahimde kanama varmis kese duruyor cok zor bi durum ya bide misafirlerim vardi yatamadim da bugun gittiler bende yatiyorum surekli sizde hic birseyi umursamayin yatin bol bol dua edin doktorlarla ugrasmasi cok zor
Benim 10. Haftada kanamam vardi. Kaldi ki daha cok ufak oldugu icin bebegim kanama ile dusuk yapma olasiligim daha fazlaydi. 2 tane igne vurdurdum pruluton mu oyle bir seydi adi. 1 er hafta arayla. Ve progestan kullandim duzenli kanama kesildi. 2 3 gun boyunca surekli yattim. Tuvalet disinda kalkmak yasakti. Ayaklar kalp hizzasi uzerinde olacak sekilde yat sende. 16. Haftaya gelmissin. Kucuk bir kanama alaniyla hemen dusuk yapmazsin bence.kızlar doktor kontrolum vardı ve 12 ve 16. Haftalarda kanamam olmuştu. Bugün baktı doktor küçük bi kanama alanın var düşük yapabilirsin dedi. Dünya başıma yıkıldı. Yatıyorum sürekli ama o kadar umutsuz ve suratsız konuştu ki hala kendime gelemedim. Böyle durum yaşayıp sağlılşa Doğum yapan var mı? Neler yaptınız ne ilaç kulandınız? Ben sadece progestan kullanıyorum
Devlet doktorları genelde en kötü ihtimali konusuyo ki insan anne olunca bebek hakkında herşeyi kafaya takıyo insan. Kafama takılan bana hiç bişey yapmamaşarı. Progestan bile kullan demediler ki iğne kenarda kalsın ben zorla başka doktora gittim de istedim. Çaresiz beklemek çok zor oluyo. Şimdilik sürekli yatıyorum bakalımz az bi hareket edince kasığım ağrıyo korkuyorumBenim 10. Haftada kanamam vardi. Kaldi ki daha cok ufak oldugu icin bebegim kanama ile dusuk yapma olasiligim daha fazlaydi. 2 tane igne vurdurdum pruluton mu oyle bir seydi adi. 1 er hafta arayla. Ve progestan kullandim duzenli kanama kesildi. 2 3 gun boyunca surekli yattim. Tuvalet disinda kalkmak yasakti. Ayaklar kalp hizzasi uzerinde olacak sekilde yat sende. 16. Haftaya gelmissin. Kucuk bir kanama alaniyla hemen dusuk yapmazsin bence.
Ve birde boyle bir konuda suratsizlik yapan doktora bir daha gitme bence. Doktor dediğin moral vermeli.
Canım çok karışık bazıları hamile olmuyo test oozitif çıkıyo yada kese olmuyo yada kese oluyo ama bebek olmuyo. Ama kanda keseyi görebilcek kadar büyüdüyse neden teste çıkmadı anlamadım. Benim 6. Haftada vajinal ultrasonla zor görmüşlerdi. Belki düşük yapıyosundur yine en iyi doktorlar bilir Allah şifa versin biran önceÜye
Kızlarr lütfen yardım..ben enson 10agustosta adet oldum.6.gun itibarn kahverengi kuru sekilde lekelenme basladi 10 gün fln dr polip var dedi duphaston hap verdi o hap kanamaya cevirdi.hap bitti normal adet tarihimn 2.gun gittim dr.a ama kanama kesilmedigi icin adetmiydm bilmiyorum.usgde kese var dedi test negatif cikti.kanpıhtidir o dedi.cyclo-progynova hap verdi.1.tablet sadece beyazlari sabah aksam ictim 2.hapta kanama kesildi.kan pıhtısı dediği düsmedi bile.simdi 2.kutuya basladim hepsini gunde 1 icicekmişim.ama çevrem beni şüphelendiriyor hamile olabilrsin diye.adet gunu test cikmamistir dio.kafam karışık olabilrmi acaba test negatif ama kese gözukebilirmi.lutfen yardim yaaae
Yani sağlıksız gebelik bile olsa kandabeta HCG çıkmalıydı kese varken kanda beta HCG çıkmaması olur şey değil şaşırdım çok bir başka doktorun fikri de alınmalı bence.Üye
Kızlarr lütfen yardım..ben enson 10agustosta adet oldum.6.gun itibarn kahverengi kuru sekilde lekelenme basladi 10 gün fln dr polip var dedi duphaston hap verdi o hap kanamaya cevirdi.hap bitti normal adet tarihimn 2.gun gittim dr.a ama kanama kesilmedigi icin adetmiydm bilmiyorum.usgde kese var dedi test negatif cikti.kanpıhtidir o dedi.cyclo-progynova hap verdi.1.tablet sadece beyazlari sabah aksam ictim 2.hapta kanama kesildi.kan pıhtısı dediği düsmedi bile.simdi 2.kutuya basladim hepsini gunde 1 icicekmişim.ama çevrem beni şüphelendiriyor hamile olabilrsin diye.adet gunu test cikmamistir dio.kafam karışık olabilrmi acaba test negatif ama kese gözukebilirmi.lutfen yardim yaaae
Ah canım ya kanama vardi o ilaci kullandim beyazlari icerken kesildi kahverengiye gectim yine basladi sonra kesilmeden adette oldum galiba gittim doktra rahim iyi temiz dedi tabi bise yok.duphaston verdi kesildi kanamam cocukta istiyorum gün aşırı ilişki dedi yine perşembe cagirdi.duphaston faydasi varmi acaba yaCanım çok karışık bazıları hamile olmuyo test oozitif çıkıyo yada kese olmuyo yada kese oluyo ama bebek olmuyo. Ama kanda keseyi görebilcek kadar büyüdüyse neden teste çıkmadı anlamadım. Benim 6. Haftada vajinal ultrasonla zor görmüşlerdi. Belki düşük yapıyosundur yine en iyi doktorlar bilir Allah şifa versin biran önce
Ben duymadım canım hiç o ilacıAh canım ya kanama vardi o ilaci kullandim beyazlari icerken kesildi kahverengiye gectim yine basladi sonra kesilmeden adette oldum galiba gittim doktra rahim iyi temiz dedi tabi bise yok.duphaston verdi kesildi kanamam cocukta istiyorum gün aşırı ilişki dedi yine perşembe cagirdi.duphaston faydasi varmi acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?