Kanama alanı

Hamileliğimin başından beri kanama alanım vardı ara ara lekelenmem oluyordu bir kerede kırmızı kanamam oldu 6. Haftadan 16. Haftaya kadar progestan kullandım kapsül olanını. Leke ve kanamam olduğu zamanlarda her gün iğne vuruldum. Şuan 27 haftalığım çok şükür iyiyim 16. Haftadan sonra bir sıkıntım kalmadı. Sizde canınızı sıkmayın kendinize dikkat edin mecburi haller dışında kalkmayın ki benim 2 tane daha çocuğum olduğu için çok fazla yatamamıştım bile. Kalkıp yemeğimi de yaptım çocukların ihtiyaçlarınında gördüm ama ev işi yapmadım. Yani siz elinizden geleni yapın gerisi takdiri ilahi

P
Bende tup bebkle bu ay hamile kaldim 6.haftamda cok buyuk bir kanama yasadim ve kanama alanim oldugunu ogrendim su anda bende yatiyorum .size sormak istedigim kan pihtilasmasi var ve kan sulandirici igneyi de kesemem sadece 2 den bire dustu doktorum oda kanamayi artiriyor.ne yapacagimi sasirdim 7 haftalik su anda ayni durumu yasayan var mi cevap yazarsaniz sevinirim
Benimkide tup bebekle oldu bu ay ama sevinemedik bir turlu surekli kanama yasiyorum iki sefer bu sebeple doktora gittim.bende iki doktora godiyorum bir tup bebek bir tane de profesor doktora
Basıl oldunuz acaba

Benimde dün kanamam oldu 6 haftalık adet kanaması gibi çok korktum inşallah sorun olmaz

Back
X