Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ani hareketlerden, eğilip kalkmaktan, fazla ayakta kalmaktan ve yorulmaktan kaçınmalısınız.Kızlar mrb. Transferini 4 Eylül'de olmuştum 8 haftalık hamileyim. Kalp atışı duydum Dr sorun olmaz dedi ama kese yanında kanama alanı varmış. İlk gebeligimde de olmuştu sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok korkuyorum. İlaçlar dışında napabilirim kanama alanı için.
Benimde vardı artı kanamam da çok oluyordu maşallah oğlum şuan 8 aylık ilaçlarını düzenli olarak kulan günde iki üç litre su iç kabız olacağın şeyler tüketme münasebet olmasin zamanla kayboluyor kanama alanıKızlar mrb. Transferini 4 Eylül'de olmuştum 8 haftalık hamileyim. Kalp atışı duydum Dr sorun olmaz dedi ama kese yanında kanama alanı varmış. İlk gebeligimde de olmuştu sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok korkuyorum. İlaçlar dışında napabilirim kanama alanı için.
İnşallah kaybolur teşekkür ederimBenimde vardı artı kanamam da çok oluyordu maşallah oğlum şuan 8 aylık ilaçlarını düzenli olarak kulan günde iki üç litre su iç kabız olacağın şeyler tüketme münasebet olmasin zamanla kayboluyor kanama alanı
Benim yakınımda vardı Yeni doğum yaptiKızlar mrb. Transferini 4 Eylül'de olmuştum 8 haftalık hamileyim. Kalp atışı duydum Dr sorun olmaz dedi ama kese yanında kanama alanı varmış. İlk gebeligimde de olmuştu sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok korkuyorum. İlaçlar dışında napabilirim kanama alanı için.
Kahverengi eski kan turuncu progestan etkisi pembe bi tık riskli olabilir kırmızı her zaman alarm. tahlil zamanın zaten gelmiş bence kan ver inşallah bebiş vardır yoksa doktoruna söylersin ilacı keser varsa yerleşme kanaması olabilir eğer devam ederse kan sulandırıcıyı azaltabilirMerhaba hanımlar 2 Ekim de transfer yapılmıştı bugün transferin 11. günü lekelenmem var adet olmuşum gibi çok açık renklerde ve kahverengi şeklinde bulurum başına gelen var mı açıkçası çok korkuyorum ve üzgünüm
Tahilil günüm 13 Ekim sizce bugün yapmalı mıyımKahverengi eski kan turuncu progestan etkisi pembe bi tık riskli olabilir kırmızı her zaman alarm. tahlil zamanın zaten gelmiş bence kan ver inşallah bebiş vardır yoksa doktoruna söylersin ilacı keser varsa yerleşme kanaması olabilir eğer devam ederse kan sulandırıcıyı azaltabilir
Ne kalmış ki 12si ayın zatenTahilil günüm 13 Ekim sizce bugün yapmalı mıyım
Teşekkür ederimNe kalmış ki 12si ayın zaten