• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanama alani

Sapsik88

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
187
76
13
34
Kızlar mrb. Transferini 4 Eylül'de olmuştum 8 haftalık hamileyim. Kalp atışı duydum Dr sorun olmaz dedi ama kese yanında kanama alanı varmış. İlk gebeligimde de olmuştu sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok korkuyorum. İlaçlar dışında napabilirim kanama alanı için.

Kızlar mrb. Transferini 4 Eylül'de olmuştum 8 haftalık hamileyim. Kalp atışı duydum Dr sorun olmaz dedi ama kese yanında kanama alanı varmış. İlk gebeligimde de olmuştu sonra bebeğimin kalbi durmuştu. Çok korkuyorum. İlaçlar dışında napabilirim kanama alanı için.
Ani hareketlerden, eğilip kalkmaktan, fazla ayakta kalmaktan ve yorulmaktan kaçınmalısınız.

Benimde vardı artı kanamam da çok oluyordu maşallah oğlum şuan 8 aylık ilaçlarını düzenli olarak kulan günde iki üç litre su iç kabız olacağın şeyler tüketme münasebet olmasin zamanla kayboluyor kanama alanı

Merhaba hanımlar 2 Ekim de transfer yapılmıştı bugün transferin 11. günü lekelenmem var adet olmuşum gibi çok açık renklerde ve kahverengi şeklinde bulurum başına gelen var mı açıkçası çok korkuyorum ve üzgünüm

2 gebeliğimde de olmuştu hatta 2. De kanamam bile olmuştu 15 16 haftada kaybolmuştu. Eğer bebek haftasiyla uyumlu gelişiyorsa çok ert etme ilaçlarini iç ve dinlen ağır işler kat'iyen yapma

Benim yakınımda vardı Yeni doğum yapti

Merhaba hanımlar 2 Ekim de transfer yapılmıştı bugün transferin 11. günü lekelenmem var adet olmuşum gibi çok açık renklerde ve kahverengi şeklinde bulurum başına gelen var mı açıkçası çok korkuyorum ve üzgünüm
Kahverengi eski kan turuncu progestan etkisi pembe bi tık riskli olabilir kırmızı her zaman alarm. tahlil zamanın zaten gelmiş bence kan ver inşallah bebiş vardır yoksa doktoruna söylersin ilacı keser varsa yerleşme kanaması olabilir eğer devam ederse kan sulandırıcıyı azaltabilir

Kahverengi eski kan turuncu progestan etkisi pembe bi tık riskli olabilir kırmızı her zaman alarm. tahlil zamanın zaten gelmiş bence kan ver inşallah bebiş vardır yoksa doktoruna söylersin ilacı keser varsa yerleşme kanaması olabilir eğer devam ederse kan sulandırıcıyı azaltabilir
Tahilil günüm 13 Ekim sizce bugün yapmalı mıyım

Back
X