Kanama Alanı

bsrmbsrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
155
42
98
31
Merhabalar 9 haftalık hamileyim. Kesemin etrafında büyük bir kanama alanı var 2 haftadır yatıyorum. Kanamam lekenlenmeye dönmüştü bazen hiç gelmiyordu bile. Dün tekrardan avuç içi kadar kanamam geldi ama kırmızı değil koyu kahverengi şekilde . Ayrınca lavaboya gittiğimde pıhtı gibi değilde böyle tortu şekilde idrarımı yaparken kan parcaları dökülüyor minik minik . Kanaması olan arkadaşlar sizlerde de bu şekilde mi seyretti. Kan pihtilaşmam da var iğne kullaniyorum 2 düşügüm oldu içim içimi yiyor ya birşey olduysa ya yine kalbi durduysa diye. Dualarınıza talibim. Allah herkese sağlıkla kucagina almayı nasip etsin inşallah

Benim ilk bir kaç ay kahverengi lekelenmeler oluyordu progestan ve kan sulandırıcı kullandım doğuma kadar.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Merhaba durumunuz nedir acaba

Benim ilk bir kaç ay kahverengi lekelenmeler oluyordu progestan ve kan sulandırıcı kullandım doğuma kadar.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Benimde şuan öyle 5. Haftadan beri lekelenme yaşıyorum böyle ince kıl gibi de geliyr bazen istirahat ediyorum progestan kullanıyorum ama hâla lekelenmem geçmedi bu normal mi ;(

Canım benim öncelikle hiç korkma duam seninle bebeğin seninle hiç korkma benimde kanama alanim vardı ama ben hiç korkmadım Rabbım isterse hersey olur ve Allah korusun bir şey olursa inşallah olmayacak bil ki Rabbımin bir bildiği var senin icin hayırlı olan neyse sana onu verir ben dogum yaptım simdj bebegim 7 aya girecek yani sana diyeceğim güçlü dur sakin stres yapma bebegim tam 15 haftaya kadar kanama alanı vardı ama hepsi geçti Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah kese büyüdükçe kanama alanı kapanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…