Kanama alanınız hangi haftada geçti arkadaşlar???

helenbebek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
1.116
431
38
33
Arkadaşlar ben 18 haftalik olacam. benim daha önce iki kere kanama alanım oldu geçti çok şükür ama tekrar oluşur diye korkuyorum.sizlerin kaçıncı haftada geçti.???lütfen yardımcı olurmusunuz??

Kese dışı kanamam 14. Haftada tamamen kalkmıştı ortadan geçmiş olsun canım doktora en son ne zaman göründn ve bunu doktoruna sordun mu ?

Bana doktor plasenta kaymış demişti kahverengi lekeler oluyordu sonra o 10. haftada falan geçti galiba.
Bir kere de plasentada oluşmuştu kanama onun için de asprin kullandım 32. haftaya kadar o da 30da falan geçmişti sanırım.

Kese dışı kanamam 14. Haftada tamamen kalkmıştı ortadan geçmiş olsun canım doktora en son ne zaman göründn ve bunu doktoruna sordun mu ?
Canım.benim.kanama alanım. 13 haftalikken oldu şimdi geçti.tekrar oluşmasın diye her gün dua ediyorum.haftaya drama dersim var ona gitmem lazım çünkü.bir daha oluşmaz inşallah ya

Çok şükür geçti canım.oyle bir durum.olmadi ama tekrar olmaz herhalde.cocuk büyüdükçe geçer diye biliyorum.artik olmasın diye dua ediyorum.iki.kere atlattım. 18 haftalik oluyorum.olmaz herhalde

Çok şükür geçti canım.oyle bir durum.olmadi ama tekrar olmaz herhalde.cocuk büyüdükçe geçer diye biliyorum.artik olmasın diye dua ediyorum.iki.kere atlattım. 18 haftalik oluyorum.olmaz herhalde
İnsan hep tedirgin oluyor tabi küçük bir şey hissedince hemen tuvalete gidesi geliyor kanama mı oldu acaba falan diye.
İnşallah olmaz sen içini rahat tut.

İlk 11. Haftada kanama alanı oluştu. 16. Haftada bi göllenme ve 5-6 yerde çok çok ufak kanama alanları vardı. En son 20. Haftada hiç biri yoktu . Çok şükür hala Yok. Benim plesenta da vardı bu alanlar. Plesentam aşağıdaydı yukarı çıkınca alanda yok oldu

Kızlar gecmis olsun oncelikle. Kanama alanı nicin olusuyormus dr.unuz bahsetti mi?

Teşekkür ederim canım.insallah bende de bir daha olmaz umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…