- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 37
- Konu Sahibi Dilekbltylmz1
-
Korkma canım ben o akintiyi ilk haftalarda normal biliyorum çoğu kişiden duyuyodumaz once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi
kanama baslangici falan degidlr dimi yaa devamida yok olsa hemen acile gidicem ama bisey gelmedi henuz başkaKorkma canım ben o akintiyi ilk haftalarda normal biliyorum çoğu kişiden duyuyodum
Yok değildr heralde kuzu hamile olan bayanlar yardımcı olsa anları ne olduğunu bi daha olursa git hastaneye ama korkulacak bişey değil heraldekanama baslangici falan degidlr dimi yaa devamida yok olsa hemen acile gidicem ama bisey gelmedi henuz başka
o yerlesme kanamasi adete yakin yada adet gunu oluyoms genelde benim gec dollenme olmus olablr ama daha oncelerde gelmesi gerekirdi ne bilim yaa gelirse direk acile gidicem zatenYok değildr heralde kuzu hamile olan bayanlar yardımcı olsa anları ne olduğunu bi daha olursa git hastaneye ama korkulacak bişey değil heralde
Korkma ama doktora da gitmeden agir is yapma ayagini dik havaya rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsinaz once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi
Sonradanda olabilir ya korkmaaa strese girmeo yerlesme kanamasi adete yakin yada adet gunu oluyoms genelde benim gec dollenme olmus olablr ama daha oncelerde gelmesi gerekirdi ne bilim yaa gelirse direk acile gidicem zaten
zAten bi is yaptgmda yok anlamadim ki neden oldu gidicen galiba acile icim icimi yiyoKorkma ama doktora da gitmeden agir is yapma ayagini dik havaya rabbim saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin
tamam canim sagol bekliycm bi yarim saat daha her an acilede gidebilrm icim icimi yiyoSonradanda olabilir ya korkmaaa strese girme
az once girdim bisey glmedi ama genede hic rahat degil icim bilmiyorm yaaDevamı gelirse acile git ama endişelenme hemen...ben ilk 3 ayımı kanamalarla geçirdim
Yapma boyle az bi sakin ol.icin rahat etcekse git.ayakta durmakda bi is benim dusuk tehlikm var cok ayakta kalamam lekelenmem olur hemen o yuzden dinlen bol bol.zAten bi is yaptgmda yok anlamadim ki neden oldu gidicen galiba acile icim icimi yiyo
zAten bi is yaptgmda yok anlamadim ki neden oldu gidicen galiba acile icim icimi yiyo
Canim ben kızıma 6 haftalik hamileyken bildiğin kan gelmişti benden az Boz da değil ozaman ki cahillikle kimseye bişe demedim kendi kendimi yedim ama dewamı gelmedi şimdi kızım 5.5 yaşında :))) eğer dewamı gelmezse hiç korkma ama gelirsede telaş yapma çok tanıdığım var hamileligini o lekelerle bitiriolar hepsi düşüge işaret değil ama doktor kontrolünde ol canım. ..az once tuvalete gittim buyuk tuvaletni yaptim kabizim ama ikinmadim.sata gore 5 haftalik gec dollenme olduysa hemen hemen 4 haftalk hanileym sali gunu dr a gidicem.tuvalettte kendimi temizledikten sonra kuruladim peceteyle vajinayi da boyle akintyla birlikte kahverengi bisey gekdi bir damla ama kan degildi kahverengi.ikinciye gittim tekrar geldini devami diye ama yoktu nedir bu ya kanama degidlr dimi dusuk belirtisi degildr dimi
dr dan geldim simdi canm bisey yokmus daha cok kucuk sanirim 517 cikti hcg az degil mi ya dusuk deger gibi geldiCanim ben kızıma 6 haftalik hamileyken bildiğin kan gelmişti benden az Boz da değil ozaman ki cahillikle kimseye bişe demedim kendi kendimi yedim ama dewamı gelmedi şimdi kızım 5.5 yaşında :))) eğer dewamı gelmezse hiç korkma ama gelirsede telaş yapma çok tanıdığım var hamileligini o lekelerle bitiriolar hepsi düşüge işaret değil ama doktor kontrolünde ol canım. ..
Hiç baktirmismiydin değerine daha once? Önemli olan düzenli artması canım doktor bişe demedimi? Belki geç döllenme olmuştur.dr dan geldim simdi canm bisey yokmus daha cok kucuk sanirim 517 cikti hcg az degil mi ya dusuk deger gibi geldi
regl 2 gun gecmisti kan verdim 2.1 cikti dr şüphelendi sonra 6 gun geçince evde test yaptm pozitif bu sali icinde dr randevum vardi iste once acile gitmek kismetms acilde de 517 cikti sali gunu tekrarliycm iste canm insallah yukselirHiç baktirmismiydin değerine daha once? Önemli olan düzenli artması canım doktor bişe demedimi? Belki geç döllenme olmuştur.
t
tamam canim sagol bekliycm bi yarim saat daha her an acilede gidebilrm icim icimi yiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?