Kanama nolur acil yardım edin

Marymelisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
124
33
48
26
Nolur bana yardımcı olun çok endişeleniyorum yarın hastaneye gidicem ama bu saatte dayanamıyorum eşimle aşırıya kaçmadan ilişkim oldu gebeliliğimin çok başındayım lavaboya gittiğimde peçeteye çok az kanama oldu ama belli belirsiz hafif kırmızı sonrasında birdaha baktım toplu iğne ucu kadar bir pıhtı vardı acaba düşük tehlikemmi var

Nolur bana yardımcı olun çok endişeleniyorum yarın hastaneye gidicem ama bu saatte dayanamıyorum eşimle aşırıya kaçmadan ilişkim oldu gebeliliğimin çok başındayım lavaboya gittiğimde peçeteye çok az kanama oldu ama belli belirsiz hafif kırmızı sonrasında birdaha baktım toplu iğne ucu kadar bir pıhtı vardı acaba düşük tehlikemmi var
Acile gidin düşük riski varsa progesteron verir doktor sabahı beklemeyin ne olur ne olmaz erkenden önlem alınır hiç degilse

Acile gidin hiç beklemeyin umarım bebeğiniz iyidir🙏

Doktora gidin özellerde nöbetçi doktor oluyor ultrasonla baksınlar

Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun doktora gittim doktorum baktı yerleşme kanaması dedi 6 haftalık dedi ama 10 15 gün sonra tekrar randevu alın kalp atışlarını bakalım dedi
İnşAllah bişeyi yoktur bebişin rabbim güzel haberler almayı nasip etsin dikkatli olun 😊

Çok teşekkür ederim gerçekten sağolun doktora gittim doktorum baktı yerleşme kanaması dedi 6 haftalık dedi ama 10 15 gün sonra tekrar randevu alın kalp atışlarını bakalım dedi
Sizin adınıza sevindim rabbim sag salim dogdugu zamanları nasip etsin içiniz rahat etmiş oldu kanama olursa ihmal etmeyin lütfen hamilelik çok hassas bi dönem ne olacagı hiç belli olmuyor kalp atışını da inşallah duyarsınız bende 8 haftalıkken duymuştum banada dua edermisiniz eşimle ikimizin korona testi pozitif çıktı ve ben 39 haftalık hamileyim rabbim hepimize yardım etsin çok zor Bi süreç

Sizin adınıza sevindim rabbim sag salim dogdugu zamanları nasip etsin içiniz rahat etmiş oldu kanama olursa ihmal etmeyin lütfen hamilelik çok hassas bi dönem ne olacagı hiç belli olmuyor kalp atışını da inşallah duyarsınız bende 8 haftalıkken duymuştum banada dua edermisiniz eşimle ikimizin korona testi pozitif çıktı ve ben 39 haftalık hamileyim rabbim hepimize yardım etsin çok zor Bi süreç
Çok üzüldüm gerçekten Rabbim hepimize sağlık sıhhat nasip etsin inşallah sizde bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşursun iyileşirsin biranönce inşallah dualarım sizinle Allah razı olsun bende sabırsızlıkla bekliyorum duymayı kalp atışlarını

Dopru söylüyorsunuz ihmale gelmez em ufak bir şeyde hemen korkuyor insan birşeymi var acaba diye

Aynı durum bendede var bende keseyi görmek için bekliyordum aynı şekilde lekeleniyorum

Eklentiler

• 337497FE-DC8B-46D5-A28F-B8A86733C528.webp
    337497FE-DC8B-46D5-A28F-B8A86733C528.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 40
Back
X