Kanama normal mi

Merhaba ben de tüp bebek ile hamile kaldım 10. Haftadayım nerdeyse on günde bir kanamam oluyor Türkiye’de yapmıştım fakat yurt dışında yaşıyorum.Kendi doktorum telefonlara bile cevap vermiyor verince de düşük yapıyorsunuz diyip kapatmıştı en son.Yaşadığım ülkede hastahaneye kanama yüzünden yattım bana dedikleri tüp bebek ilaçları çok fazla verildiği için içerideki yumurtalarını çok büyütmüş şimdi onlar patlıyor ve kanama yaşıyorsun diye umarım ne yengenizde ne bende bir sorun çıkmaz iyi düşünmeye çalışsın ben öyle yapmaya çalışıyorum

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba kızlar eltim tüp bebek yaptırdı şimdi 4 5 haftalık hamile dün kanaması oldu adet kanaması gibi ama sonra durdu . Doktorunu aradı kan sulandırıcı ilaçlardan dolayı kanama olmuş olabilir ilacı kes demiş. Sizce normal mi kanama . Devam etmiyor kanaması ama insan Yinede korkuyor . Yarın hastaneye gidecek ama yine size bi soralım dedik şimdiden teşekkürler
Merhaba eltinizin durumunu merak ettim noldu sonuç inşallah hayırlı haberler verirsiniz

Merhaba eltinizin durumunu merak ettim noldu sonuç inşallah hayırlı haberler verirsiniz
Geçen ultrasona girdi doktor kesenin etrafı hep kan her an düşebilir demiş yani düşük riski yüksek . Şimdi ilaçlarla falan durmuş dinleniyor bol bol henüz bişey yok inşallah olmaz 😐

Back
X