Kanama olmasi düşük belirtisi mi yerleşme kanaması mi?

Deringizem2g

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2022
12
3
6
25
Arkadaşlar merhaba ben ayın 22 sinde kan testi yaptırdım ve Beta hcg 505 çıktı pozitifti aynı gün ultrasona girdim kese gözükmedi doktor 2 3 haftalık olabilcegini ondan gozukmedigini söyledi yada dış gebelik olabilir dedi yarın tekrar randevum vardı ultrason için fakat kanama geldi yerleşme kanaması olabilirmi?

Ne miktarda kanamanız geldi acaba? Yerleşme kanaması leke leke az olur ordan anlayabilirsiniz. Kesenin görünmesi için evet erken daha.

Yoğun değildi ama birkaç damla da değil ortası pembemsi tarzında
Benimki leke şeklinde gelmişti, düşük yapmadım o yüzden fazla yorum yapamıyorum kusura bakmayın. Ama tahminimce sizinki de yerleşme kanamasıdır.
Yarın zaten Dr randevunuz varmış en açıklayıcı bilgiyi doktorunuz verecektir, iyi şanslar.

Kanamaysa yani kırmızı renk ise kimyasal gebelik olabilir. Kese olmadan düşük demek doğru değil.

Hiç modunuzu düşürmeyin benim yerleşme kanaması az ve kahverengi şekilde geldi. Ama bizim topikte bi arkadaşın şakır şakır kanaması oldu ama bebeği şu an kucağında. Betanın artışına bakılır zaten sağlıklı mı değil mi belli olur

2 sey onemli.
1 Beklenen adet tarihinizden kaç gün önce ya da sonra kanama gördünüz
2 kanama rengi ve miktarı

İkinci soruyu cevaplamissiniz zaten. Yerleşme kanaması için ilk soru da önemli. Kimyasal gebelik için artık normal adet görüyor olmanız lazım. Pembe ve bir iki damla ise yerleşme kanaması ihtimali daha yüksek gibi duruyor

yerleşme kanaması üstteki kişinin dediği gibi ne zaman oldu o önemli. genelde beklenen adetten 3-4 gün önce oluyor ve hafif leke şeklinde 1-2 gün sürer max ve kırmızı kan gelmez. betanız 500 ama yükselişi nasıl 2 gün sonraki testte görmek önemli. üzerinden 1 hafta geçmiş o yüzden şimdiye belli olmuştur. inşallah sağlıklı şekilde devam eder süreç sizin için.

Ya 2 sene önce bende 255 ile pozitif olduğu nu öğrendim ama 1000 den önce kese görünmediğini bilmediğim den ultrasona girdim kanamam başladı ve düşük yaptım kan ver ama ultrason için biraz bekle bence canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…