Kanama olmasının sebebi ne olabilir acaba?

AZADNAZ

🧿👑Bebeğim👣🧿
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
1.059
1.122
333
Pkoluyum ve bu ay 7sinde regl oldum 5gunsonra bıttı iki gun sonra ilişki oldu 13de . Ve 7gun sonra yanı dün ilişki oldu sonrasında bıraz kanama olmuş ve bende bugun farkettım çöpte.ilişki sonrası lavaboya gırdıgımde peceteye dikkat etmemişim. Çok afedersiniz önemsemeden lavabo sonrası burusturup atmısım sonrasında acılıp kurumuş bugun bır an temizlik için çöp poşetini degıstırmek ıstedıgım de farkettım.bır peceteyı kaplamış. Ve bugunde gogsumde ve belımde bıraz agrı oldu. Acaba nedir bu kanama ilk defa oldu. Yerleşme kanaması olabılır mi? Yanı ben pko oldugum halde herseyi oluruna bırakmış biriyim.Hiçbir tedavide uygulamıyorum.Dr da demedi sadece korunmasız devam demişti o kadar.
Boyle birsey yasayan varmı ki aranızda.
Ümitlenmıyorumda yıne. Ama oabılır de yada degıldir dıyorum.
Kötü birsey olmasında inşaallah baska turlu.
Boyle birsey yasayan var mı?

devam ederse doktora git benimde böyle oldu hamile çıktım yada test al yap cnm

devam ederse doktora git benimde böyle oldu hamile çıktım yada test al yap cnm
Bılgılendırdıgın için cok tesekkurler canım. Pko olunca zamana bırakmıştım.
Beklentim yoktu.
Ama ilişki sonrası kanama olması ve bunu o andan ertesi gun sonra farketmem saskınlık yarattı.
Ve kanama devam etmıyor.
İnşallah hayırlısı olur.

insallah cnm Allah gönlüne göre versin

Ahhh pkodaşım bu pko bize neler yapıyor Ama inşallah anne olanlardan olacağız biz de ben de tuhaf kanamalar yaşadım . Pko yapar diyorlar doktor dA öyle dedi iliski sonrası iki kere kanamam olmustu öncesinde iğne tedavisiyle kimyasal gebelik geçirdim ve tam sokulemedim geçen aydan beri . Ama takip et inşallah senin gebeliktendir güzel haberlerini bekliyorum

Sanada cok gecmış olsun arkadasım. İnşaallah Allah gonlune gore versin. Acil şifalar diliyorum.
İnşallah benımde hakkımda hayırlısı olur.
Ben ilk defa boyle bır kanama yasıyorum kısa sureli. Belki kist patladı belki normal birsey bilmiyorum hiçbir ilaç yada iğne kullanmadım hamilelik için hiç. Akışına bırakmıştık.
Üzülme sende cok takınca zaten stres olursun. Nasıp yasayıp görecegız

Geçen ay bende de olmustu canim lekelenme seklindeydi ama benimki kahverengi . Yerlesme kanamasi diye düşünüp heveslendim. Uzerine idrar testleri de cift cizgi çıktı. Sonuc negatif. Yerlesme kanamasi icin pembe yada kahverengi diyorlar. Kirmizi miydi rengi? Insallah hamilesindir. Eger onumuzdeki ay aynısı olursa doktora git.

Çok sagol canım bılgılendırdıgın için . Benımkı pembe kırmızısımsıydı. Herhangibir test yapmadım. Bır iki gun bekleyip yapmak istiyorum. İnşaallah Allah seninde gonlune gore versin hayırlı haberini alırız.
Dedıgın gıbı Dr gidecegim olmazsa ilerleyen gunlerde.

Canım bende yeni doktordan geldim bugun gittim öğlen,pco oldugu icin disardan takviye gerekiyor dedi ama catlatma iğnesi ama aşılama. Ben persembe gunu rahim filmi cekilcem. Yerinde olsam bırakmam. Yani yeni evliysrn 3 6 ay yine dene tabi dogal yoldan ama. Dogal yolla kalanda var çünkü. Benim 16 aydir olmadı. En azindan seyide deneyebilirsin yumurta catlatma ignesini doktor kontrolunde.

Dogru dur canim zaten Dr kontrolum olurum hep.Gerekirse hangi tedavi yontemı uygun gorurse bende uygularım. Bende 9 aylık evliyim. İnşaallah inşaallah hayırlısıyla emeklerinin karsılıgını alırsın.Haberıni beklıyorum hayırlısıyla

Kanama konusunda fikrim, pkodan dolayi olabilir. Yerlesme kanamasi olsa birkac gun az az pembe ya da kahverengi oluyor diye biliyorum. Bende hic olmadi, o yuzden emin degilim.

Sana tavsiyem sogan kuru yap. Ara kanamalar oluyorsa kistlerden kaynaklaniyor olabilir. Hamilelik icin de eger kiloluysan mutlaka kilo ver. Kiloludan kastim, obezite degil. Pkoda birkac kilo bile butun dengeyi alr ust edebilir. Sigara, abur cubur, seker ve hamur isi gidalar pkonun dostudur. Bunlardab uzak dur. Spor, saglikli yasam, bol su. Bir de tedaviye baslayacaksan ilk once rahim filmi cektirmeni tavsiye ederim. Ben o ay hamile kalmistim ogluma. Bu ikinci gebeligim. Buna da dogumdan 15 ay sonra tamamen kendiliginden ve plansiz kaldim. Bu da stres yapmaman gerektigini gosteriyor. Beklemedigi ay kaliyor herkes genelde

Kizz
Nasılsın canım. Dedigini doktor da demisti sakın kilo almaaa ki cok zayıfım ha halimi gorsen dersin ki annen seni beslemedi mi. Alamiyorum zaten..simdiki doktor da diyor ki birkac kilo alabilirsin sana serbest
2 oldu soyluyor kilo al diye ama çok iyi bi doktor..ona ama bana boyle dediler dedigimde dogru biz kiloyu sevmeyiz zaten ama 2 3 kilo diyo. Persembe rahim filmi cekilcem. Anestesiziz. Biraz korkuyorum ya

Iyiyim canim sen nasilsin hiiic korkma. Belki seninki agrisiz gecer ama agrisa da zaten kisa suren bir islem. Acik konusayim benim baya agrili gecmisti. Sanirim tikanikliklar falan vardi da onlar acildi. Cunku sonrasinda baya kanamam da olmustu ama sukur ayni ay hem de bir korunmasiz iliskiyle hamile kaldim. Darisi senin basina insallah

Cok zayiflar hamilelikte cok kilo aliyor aman dikkat

Eyvallah kuzum cok sukur iyiyim
Benim hedefim hamilelikte 25 kg almak
Eger 25 kg alirsam dogum ve lohusalikta bunun 7 8 ini versem ki veririm dimi? bebek,bebegin eşi derken en az bir 5 gider? Ideal kilomda olurum. Tabi hayal bu keske 25 kg alsam boyum uzun sayilir çünkü.
Doktor dediki yuzde 90 acımayacak:)
Ince bir kanulle giriyorum ben farkli bir teknikle cekiyorum dedi. Anestezi de masum degil sonucta ben sevmiyorum hasta sersemleio yatio dedi
Korkma en fazla ölürsün dedi espri yapti. Saka bi yana Allah korusun,bise olmicak gelmeden yarim saat once bir agri kesici ic dedi. Asistani sekreteri iste zaten 1 dakika sürüyor dedi. 2 3 dakikalik islem icin anesteziye gerek yok bencede.
Nelere katlandim senelerce romatizma boyun fıtığı e benim asilamam da rahat gecti tepemde bisuru kiz vardi hemsireler falan hic sizlanmadim vajinal muaynemde rahat geciyor
Bana dediki vajinismus sorunun yoksa dedi bise olmaz dedi
Agrirsa da napim artik ya bebis icin deger darisi basima insallah canim yuzduk yuzduk sonuna geldik zaten

Hic belli olmaz. Benim etrafimdaki cogu kadin en az 20 kilo falan almistir hamileyken. Ama dogumdan sonra gidiyor onlar. Emzirirken acayip kalori harciyorsun. Ben baya kilo vermistim o zaman. Sut olsun diye bol su iciyordum ben. Sanirim o yuzden kilo verdim. Insallah seninkiler kalir

Dedim ya kisa suruyor islem zaten. Dedigin gibi anesteziye hic gerek yok. Adet agrisi gibiydi hatirladigim kadariyla. Ben dogumdan sora rahimde yara dondurttum. O daha kotuydu. Hem de uzun surmustu. Onda bile anesteziye gerek yok. Katlanilmayacak seyler degil bunlar. Saglikli bir bebisin olsun bunlarin hepsini unutursun. Dogum sancilarini bile unutuyor insan

Ohhh rahatlattin beni canim cok tesekkur ederim
Sanada gecmis olsun o yarayi duymustum yara yakma diye bisey duymustum. Dondurma da var demek. Valla dedigin dogru hepsi unutulur
Su cok önemli cidden
Ben seyi de merak ettim kuzum
Hani rahim filmini çekildin eve geldin evde agri devam etti mi gerci agri kesici içerim de

Yok canim agri sadece islem sirasinda oldu ama kanama devam etmisti sanirim. Yanina ped almayi unutma sakin

Yok canim agri sadece islem sirasinda oldu ama kanama devam etmisti sanirim. Yanina ped almayi unutma sakin
Tamamdir canim onuda koyyim simdi cantama unutmayim. Aşırı unutkan, deli olmusum resmen. gorende 5 cocugun derdine koşuyorum torunlara bakiyorum falan zanneder

Tamamdir canim onuda koyyim simdi cantama unutmayim. Aşırı unutkan, deli olmusum resmen. gorende 5 cocugun derdine koşuyorum torunlara bakiyorum falan zanneder
Kafa yorgunlugu daha zor canim anliyorum ben seni sen simdi bugunlerinin tadini cikar anne olunca tekrar yazarsin bana

Çok tesekkurler bilgilerin için. Bende ilk kist patladı dıye düşündüm.Ustelık Oyle bir hamilelik belirtimde yok. En azından kist gittiyse bıle iyi birseydır benım için. Dr kontrolumde belirticem bunu önumuzdekı ay gidecegim.
Ayrıca belırttıgın gıbı kilolu degilim lakın yınede kilo almamaya çalışıyorum. İnşaallah tatlıdan bıraz uzak durursam iyi olacak.Suyu da cok seven biriyim aram iyidir.
Ama ilk Dr la gorustugum de bı ne gıbı tedavi önerecek onu dinleyip bu rahim filmini belırtecegım. Ben bıraz dayanıklı biriyim yapabileceğimi dusunuyorum.
Butun tavsiyelerin için çok tesekkurler.
Ayrıca evlatlarınla yuvana hayırlı ömürler dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…