Kanama var iken kanda beta HCG 5.82 hamilelik olabilir mi

Sdenizk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2020
73
15
38
28
Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi

Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Evet degere gore gebesin. Direkt hastaneye git. Kanaman var acil olabilir.

Hastaneden geliyorum hafta sonu olduğu için ultrason çekemiyorlar kadın doğumcuları yok yarın tekrar gideceğim

Yani adet oldugunuz halde beta 5.82 cikmis sizde dogru mu anladim?

Benzer Bi durum yaşıyorum bende testlerim pozitif çıktı kan 0.22 çıkmıştı birkaç gün sonra erken adet oldum o da kısa sürdü üç gün oldu ama ilk gün az ikinci gün orta üçüncü gün leke şeklinde oldu üçüncü gün tekrardan sancım başladı biteli birkaç gün oldu hala sancım var

Kimyasal gebelik gibi duruyor ama beta takibide yapın muhakkak dış gebelik olayına karşı

Yarından sonra bir kan daha verin. Gebelik sınırı 5 diye biliyorum sizinki ya tutunmaya çalışan minik biri, ya da kimyasal olmuş. Ya da bu gün tekrar kan verin artık varsa progestan falan başlalar

Yarından sonra bir kan daha verin. Gebelik sınırı 5 diye biliyorum sizinki ya tutunmaya çalışan minik biri, ya da kimyasal olmuş. Ya da bu gün tekrar kan verin artık varsa progestan falan başlalar
Bugün öğlen verdim akşam verdiğim taktirde değişiklik olur mu değerde

İnşallah beklemek çok zor var yada yok bilmiyorum ama en doğru zamanda olur inşallah 🤲

Yarın tekrar kan verin ya yeni tutunuyor yada kimsayal gebelik . Ben hamile oldugumu öğrendiğim günün akşamında kanama yaşadım düzenli artış oldu sonrasında

Yarın tekrar kan verin ya yeni tutunuyor yada kimsayal gebelik . Ben hamile oldugumu öğrendiğim günün akşamında kanama yaşadım düzenli artış oldu sonrasında
Sadece 1 gün mü kanama olmuştu devam etmişmiydi bende adet olunca bazen şüpheye düşüyorum acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye yada öyle umut etmek istiyorum bilmiyorum 😢 bazı yerlerde okuyorum adet olduğu halde sonrasında hamile olduğunu öğrenenleri

Sadece 1 gün mü kanama olmuştu devam etmişmiydi bende adet olunca bazen şüpheye düşüyorum acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye yada öyle umut etmek istiyorum bilmiyorum 😢 bazı yerlerde okuyorum adet olduğu halde sonrasında hamile olduğunu öğrenenleri
Ara ara oldu bende kanama 12. Haftama kadar ama öyle normal adet kanaması değil leke tarzında .en son kinde yani 12. Haftada resmen akıyordu son oldu oda cok şükür

5 gün oldu kanama benim annem düzenli adet olur kız kardeşimi 5. Ayda öğrendi ve beş ay boyunca adet olmuş

Back
X