Evet degere gore gebesin. Direkt hastaneye git. Kanaman var acil olabilir.Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Yani adet oldugunuz halde beta 5.82 cikmis sizde dogru mu anladim?Merhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
Kimyasal gebelik gibi duruyor ama beta takibide yapın muhakkak dış gebelik olayına karşıMerhaba pazartesi günü erken gebelik testi yaptığımda silik çizgi gördüm salı günü tekrar yaptım tekrar silik çizgi gördüm çarşamba günü doktora gidecektim ama sabahında regl olduğumu sandığım bir kanamam başladı bugün yani pazar günü sabahtan başlayan sağ alt karında şiddetli bir ağrı oluştu sancı gibi belli aralıklarla gerçekleşiyordu kanamam bitmek üzere gibi bir şey özel hastaneye gittiğimde apandisitten şüphelendiler ama gebelik ihtimaline karşılık Beta HCG baktılar bete HCG 5.82 polikistik over var bende adetim hep düzensizdir sizce gebelik ihtimali olabilir mi
EvetYani adet oldugunuz halde beta 5.82 cikmis sizde dogru mu anladim?
Bugün öğlen verdim akşam verdiğim taktirde değişiklik olur mu değerdeYarından sonra bir kan daha verin. Gebelik sınırı 5 diye biliyorum sizinki ya tutunmaya çalışan minik biri, ya da kimyasal olmuş. Ya da bu gün tekrar kan verin artık varsa progestan falan başlalar
Hee ben dün verdiniz sandım. Gün içinde artar mı bilmiyorum ki, iki günde en az iki katı artmış olmalı diyorlar. İnşallah tutunan bir bebiştirBugün öğlen verdim akşam verdiğim taktirde değişiklik olur mu değerde
İnşallah benimde öyle olur 5 gün kanamam oldu bakalımYarın tekrar kan verin ya yeni tutunuyor yada kimsayal gebelik . Ben hamile oldugumu öğrendiğim günün akşamında kanama yaşadım düzenli artış oldu sonrasında
Normal adet kanaması gibimi yoksa lekemiİnşallah benimde öyle olur 5 gün kanamam oldu bakalım
Normal adet kanaması gibimi yoksa lekemi
Sadece 1 gün mü kanama olmuştu devam etmişmiydi bende adet olunca bazen şüpheye düşüyorum acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye yada öyle umut etmek istiyorum bilmiyorumYarın tekrar kan verin ya yeni tutunuyor yada kimsayal gebelik . Ben hamile oldugumu öğrendiğim günün akşamında kanama yaşadım düzenli artış oldu sonrasında
Yarın git bakalım ne diyeceklerİlk gün leke gibi ped kullanmadım ikinci üçüncü gün yoğundu dördüncü gibi leke gibi bugün sabah çok hafif leke şuan birşey yok
Ara ara oldu bende kanama 12. Haftama kadar ama öyle normal adet kanaması değil leke tarzında .en son kinde yani 12. Haftada resmen akıyordu son oldu oda cok şükürSadece 1 gün mü kanama olmuştu devam etmişmiydi bende adet olunca bazen şüpheye düşüyorum acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye yada öyle umut etmek istiyorum bilmiyorumbazı yerlerde okuyorum adet olduğu halde sonrasında hamile olduğunu öğrenenleri
5 gün oldu kanama benim annem düzenli adet olur kız kardeşimi 5. Ayda öğrendi ve beş ay boyunca adet olmuşSadece 1 gün mü kanama olmuştu devam etmişmiydi bende adet olunca bazen şüpheye düşüyorum acaba üstüne görme mi yaşıyorum diye yada öyle umut etmek istiyorum bilmiyorumbazı yerlerde okuyorum adet olduğu halde sonrasında hamile olduğunu öğrenenleri
Nedense yazdığın mesaj bana umut oldu inşallah sağlıkla kucağına alırsınAra ara oldu bende kanama 12. Haftama kadar ama öyle normal adet kanaması değil leke tarzında .en son kinde yani 12. Haftada resmen akıyordu son oldu oda cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?