Kanama ve amniyotik sıvı kaybı , yardım

cicimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2016
2
6
36
Arkadaşlar merhaba, 5.5 aylık hamileyim. Geçen hafta hareketli bir günün ardından ani bir kanama yaşadım. Çok şükür ki fazla değildi. Ama apartopar hastaneye gittik. Şuan memlekette olduğum için en yakın Hastane 100 km uzakta. Gece gittiğimiz için uykudan gözlerini açamayan bir doktor vardı. Gerekli olduğunu düşündüğü işlemleri yaptı , plesentam öndeymiş, kanamamamın nedeni bu da olabilirmiş, idrar yolları enfeksiyonum da yapabilirmiş. Aynı zamanda amnisure testi pozitif çıktı, yani bebeğimin suyu azalıyormuş dediler. 2 gece hastanede yattım. Kanamam durdu , turnosol kağıtlı pedlerle kontrol ettiler çok şükür ki bebeğin sıvısına rastlanmadı. Doktorlar ilk yaptıkları amnisure testinin kanama ile birlikte yapıldığı için çapraz reaksiyon göstererek doğru olmayabileceğini söylediler. İki gün sonra iç çamaşırımda su gibi ıslaklık hissedince tekrar hastaneye gittik , akıntın çok dedi ve vajinal jel verdi. Bebeğimin suyu ve sağlığı çok şükür ki iyiydi. Doktorum bana evde dinlen, çok su iç, ağır iş yapma dedi, sürekli yatmana gerek yok, fazla yatarsan kemik erimesi olur da dedi ama ben geceleri uyurken, tuvalete giderken bir şey olacak diye çok korkuyorum. Doktor rahat ol dese de yüreğim ağzımda, günler geçmiyor. Başına böyle bir şey gelen varsa biraz umut olur mu bana? Buna çok ihtiyacım var, inşallah Rabbim her isteyene tez zamanda hayırlısıyla evlat nasip eder.

cok gecmis olsun ,kendini yorma bol bol dinlen ve su ic, mumkun oldugu kadar beslenmene de cok dikkat et..ayrica sivi azligi icin havuc suyunu oneriyor ibrahim saracoglu..lutfen arastir Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin yavrunu

Canim o sıvıyı çoğaltan birşey var bir çok bebek kurtulmus suyun azsa mutlaka kullan bende aklıma takıldı araştırdım İbrahim Adnan Saraçoğlu beyin kürleri var bunun için sıkılmış havuç suyu içeceksin hergun bir haftada suyu artanda var iki haftada da durumuna göre devam et araştır bulursun geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…