Kanama ve progestan

mrsdonmez

Minik kızım♡Naz'ım
Kayıtlı Üye
27 Mart 2017
449
330
18
Merhaba anneler ve anne adayları. 12+4 günlük hamileyim. Dun aksam ustu gobek deligimde bi sanci oldu. Biraz kanamam geldi. Hemen acile gittik. Kanama kontrolu ve dusuk ignesi yapildi. Doktor baktiginda bebegim duruyordu ve kalp atislar cok netti. Progestan yazip eve yolladi. Kahverengiye donmus akintim. Ama cok korkuyorum benim gibi olaniniz var mi. Doktor dusuk vs hic birsey demedi 1 hafta 10 gun ilacini kullan dedi. Lutfen yasayan yada fikri olan yorum yapabilir mi

Ben yaşadım canım 3bucuk aylikken 13 14 haftalarda. 1 gün boyunca kanamam oldu saha sonra kahverengiye döndü o kahverengi akıntıda 1 haftayı gecik sürdü günde 3 tane progestan ve haftada 1 pruluton depot iğne oldum aşırı su içip sadece yattım (işten çıktım hatta) çok şükür atlattık içini ferah tut keseden gelmiyorsa bu zamanlarında genelde rahim ici kanama alanlari olusuyor doktorum tekrar kirmiziya donmedigi ve yogun ve parca gibi gelmedigi surece sorun yok dedi

Cok tesekkur ederim insallah bizde atlatiriz. Cok az nokta nokta kirmizi geldikten sonra kahverengiye dondu sabaha kadar. Ara ara peceteye silmekle geliyo kahverengi akinti. 2 tane progestan iciyorum gunde yatiyorum. Zaten icimi tek rahatlatan bebegimin kalp atisini saglikla duymakti. Insallah kucagimiza aliriz sag salim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…