Kanama ve Progestan

sersev, teşekkür ediyorum iyi dileklerin için. Seni de Allah kurtarsın çok az kalmış. sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah. :1hug:

sağolasın arkadaşım evet sadece 6 haftamız kaldı normal süremize ama ikiz oldukları için biraz erken alıcaz sanırım allah herkese nasip etsin hepimizi hayırlısı ile kurtarsın

bence büyük tuvaleini yaparken kanamanin bebekle ilgisi yok...o kabizlikir cünkü gecenlerde bendede oldu..kan ön bölgenizden gelmedikce sorun yokmus...bendde korkmustum...doktora sölemedim aama dediki günde en az 2 lt su ic dedi...su icince rahaliyorum:kedi:

arkadaslar ben 8 hafalaık hamıleyım bebgın kesenın yanında kan kesesı olustu doktorum cok cıddı dusuk tehlıken var dedı proxnex dı sanırım ole bı ılac verdı elevıt vıtamın verdı ıstırahat dedı ama yatamıorum 2 yasında oglum var ona bakan yok agrılarım cok fazla kahverengı lekenmem oluo acaba bu durumu yasayıp duzelen oldumu cok merak edıorum arkadaslar lutfen varsa paylasın ıcım rahatlasın napcam nasıl yapıcam bılmıorum

canım bol su ıcmen ılaclarını kullanman,yatmak ve allaha dua etmekten baska yapılacak bısey yok. eger yardım ısteyebılecegın bırı warsa bı sure oglunun bakımı ıcın yardım ıste derım ben en azından sızınle kalabılecek bırısı. su an dınlenmen cok cok onemlı. ıcını ferah tut,doktorun soyledıklerınden cıkma. allah bebegını sana bagıslasın.

var canım ben varım bizim kesenin yan tarafı kanam bolgesiydi oyle siddetli kanamalar gecirdimki 17 gun hastanede yattım bol su bol istirahat ve dua oglun icin ve senin icin biri gelmeli wc dısında kalkmaman lazım yataktan ben atlattım kucuk cadımı bekliyorum sende atlaırsın insallah Aşşah yardımcın olsun

canım bende senin gb aynı sorunla karşılaştım folik asit ve largopen kullandım düşüktehlikem vardı rahim duvarında kanama var dedi bol bol dinlen dedi ve ben dinlenemedim hemde çalışıyordum raporda almadım sağolsun kayınvalidem sayesinde az kalsın bebişimi kaybetcektim kendisi şehir dışından geldiği için peşine koşup onu memnun etmekten (hoş yine ne yapsamda edemedimya) kanamam oluştu sonra onları kullandım folik asit aşırı dercede mide bulantısı yapıyor çok yememk lazım felan yazmışsın ama mutlaka sık sık ye kraker çok ye makarna doktor demişti bana ya tuzlu şeyler ye sık sık ye afedersin günde 5-6 kez çıkarttığım halde sürekli yedim canım benim dikkat et bunlar gelip geçici sonraki kontrolumde herşey çok normaldi rahim duvarımda kanama görmedi ve bebişim 100gr olmuştu o kadr çıkarmaya dinlenememeye .şimdi 21 haftalık oldu bebişim

sende sakın takma iki ilacıda iç tamamla ve dedğimi yap bol bol kraker ,meyve,sevdiğin faydalı şeyleri ye mide asla boş kalmasın canım dikkat et kendine iyi bak

canım 34. haftadayım hala Progestan kullanıyorum hatta erken doğum riskim olduğu için artık 200 mg kullanmaya başladım zararı yok merak etme doktoruna güven...

ınşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini opuyorumnanaktan

Prognex iğne kullanıyorum bende. Bir gün arayla. + Corasprin kan sulandırmak için.Walla delikdeşik oldum kaç aydır. Bu iğne rahim kaslarını ve agzını güçlendirmek için veriliyor. Doktorunuz bırak diyene kadar kullanın derim. Daha önceki tedavimde bana tabletini vermişlerdi çok keyifli değil kullanımı. Onun için iğne istedim ben. Dağılımı ağrılı ama tam.

bendede 5 haftalık hamileyken az miktarda kanamam olmuştu ve çok korkmuştum gecenin bi vakti dr aradım bana progestan ve bebe aspirini alıp günde 1 tane içmemi söyledi 16. haftaya kadar kullandım.şükür şimdi 33 haftalık olduk oğlumla.Rabbim hapimizin meleklerini korusun

ya pekı bıse sorabılırmıyım kacıncı haftada basladı senın kanaman benım gıbı kucuk kucukmu basladı bıde yaa psıkoljım bozuldu kılodumda leke gormekten

Ben 2 gün kullandım düşük riski var dedi doktor.Fakat kanamamı arttırdı ve pıhtılaşmasına sebep oldu korktum bıraktımmmmm hemen içemiyorummmmm korkudan arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…