Adetimi 10 gün geçti idrar testi yaptım pozitif hamileydim fakat iki gün önce kahverengi lekeler geldi önemsemedim olabilir diye faka şimdi kanamam var neler oluyor hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum doktora gittim düşük olabilir diyor iki gün sonra gel muayane edelim diyor karmakarışık net bişe söylemiyor ne yapmam lazım kan testi yaptırdım değerlerim 37.31 çıktı kızlar lütfen bilgi verin neler oluyor
kanaman parlak kirmiziya donduyse ve bu kanamayla birlikte kasik agrilarin varsa acile gitmen gerek ama sutlu kahve veya hafif pembe akinti da cok korkulacak bisey yok.
normalde progesteron hapi vermesi lazim,neden vermemis ki.
bence vakit kaybetmeden baska doktora gorun
Ne olur lütfen hemen doktora gidin.
Daha geçen hafta benzer durumu yaşadı arkadaşım. Geç kaldı hem bebeği gitti hem o çok kan kaybetti. Onun da doktoru pazartesi gitti bekle derdi, salı kürtaj olmak zorunda kaldı. Ne olur siz vakit kaybetmeyin gidin doktora.
Adetimi 10 gün geçti idrar testi yaptım pozitif hamileydim fakat iki gün önce kahverengi lekeler geldi önemsemedim olabilir diye faka şimdi kanamam var neler oluyor hamilemiyim değilmiyim bilmiyorum doktora gittim düşük olabilir diyor iki gün sonra gel muayane edelim diyor karmakarışık net bişe söylemiyor ne yapmam lazım kan testi yaptırdım değerlerim 37.31 çıktı kızlar lütfen bilgi verin neler oluyor
Ne sacmalık ! kanaman var ve 2 gün sonra gel mi dedi o salak doktor ? Hemen başka bir doktora git düsük tehliken var sana ilac vermeleri gerekiyor ve bol istirahat
Canım kimyasal olabilir ama başka bişeyde olabilir.beni kimyasal gebelik geçiriyosun eve git adetinle bir atarsın vucuttan dediler dış gebelikmişim acil ameliyata alındım tüpümde gitti.korkman için değil tedbirini alan doktora görünmen için uyarıyorum Rabbim tez zamanda selamete erdirsin canım