kanama yaşayanlar

kronik061

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
349
188
33
Arkadaşlar hamileliğimin 9.haftasınyim 1.5 aydır kahverengi leke ve ara ara kanama oluyor ilaç da kullanıyorum ama geçmiyor.bütün gün yatıyorum.sizce ne zaman geçecek bu durum çok bunaldim

Bende aynı durumdayım ne olacak bu halimiz böyle?

Yok benim normal hatta beklemediğim bir gebelik oldu hamile olduğumu bilmiyordum voleybol maçı filan yaptım çok hareketliydim sonra başladı kanama
dinlenince geçer o zaman.rahimde Bi yaralanma olmuştur.hala hareketlimisin?bir hafta yatıp dinlenemezmisin?

dinlenince geçer o zaman.rahimde Bi yaralanma olmuştur.hala hareketlimisin?bir hafta yatıp dinlenemezmisin?
1 aydır sürekli yatıyorum zaten bilmediğim zamanlarda oldu olan.öğrenince hep dinlendim yemeğim bile önümei geliyor ama geçmedi nedenini bilmiyorum

1 aydır sürekli yatıyorum zaten bilmediğim zamanlarda oldu olan.öğrenince hep dinlendim yemeğim bile önümei geliyor ama geçmedi nedenini bilmiyorum
kusura bakma en başta zaten söylemişsin.benide leyla etti çok dalgınım.benim 5.denememde tutan bebişim ve hep yavaş yürüdüm,hiç iş yapmadım ama buna rağmen böyle oldu.sadece ilk başladığı gün televizyonda bişey gördüm ve çok üzüldüm canım sıkıldı arkasından bu.

kusura bakma en başta zaten söylemişsin.benide leyla etti çok dalgınım.benim 5.denememde tutan bebişim ve hep yavaş yürüdüm,hiç iş yapmadım ama buna rağmen böyle oldu.sadece ilk başladığı gün televizyonda bişey gördüm ve çok üzüldüm canım sıkıldı arkasından bu.
İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımiza cans sıkıntısı da yapıyor evet.benim kanımda enfeksiyon çıktı tekrar testler yaptılar onların sonuçlarını bekliyorum beklerken de iyice geriliyorum çünkü doktor çocuğa zarar verebilir dedi.

İnşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucağımiza cans sıkıntısı da yapıyor evet.benim kanımda enfeksiyon çıktı tekrar testler yaptılar onların sonuçlarını bekliyorum beklerken de iyice geriliyorum çünkü doktor çocuğa zarar verebilir dedi.
testlerin sonucu çıktımı inşallah iyidir?bende Bi değişiklik yok aynen devam ediyor.

Kanamam durdu ama ilaca devam ediyorum sarı akıntı oluyor enfeksiyon sonuçları hala çıkmadı ama dün muayeneye gittim bebeğim normal çok şükür bir sıkıntısı yok.
Allaha şükürler olsun.sarı akıntı normal bişey korkma,inşallah sonuçlarda temiz çıkar.

X