Kanama

Melike Turgut

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2019
38
17
3
35
Merhaba 4 haftalık hamileyim. Bugün kahve lekelenme oldu. 2 saat Sonrasında da biraz daha geldi. Doktora bahsettim 2 doz progestan vermişti bire indirdi. Düşük olabilir mi korkuyorum :(

yerleşme kanaması olabilir bende hep korkmuştum stres yapma daha az düşünmeye çalış

git tabi için rahat etsin bir baksınlar ultrasonla baktır bebeğin büyüyor mu onada baktır benım en buyuk korkum oydu gıdıp baktırmıstım doktora

Canim benim 5 ay boyunca kanamam oldu ama her kanama bir değildir tabi. 9 ay bile yasayan varmis. İnsallah seninki kisa surelidir hemen biter 🙏 kucagina almak nasip olsun insallah canim

Benimde 3 ay adet donemimde kanama oldu. Her defasinda panikle doktora gittik. Progestan verdi falan. Sonra saglikli bir sekilde doğdu.
İcin rahat edecekse git tabi. Ama olacagi varsa dr da pek engel olamiyor.
Dr a gitmessen eger ayaklarini yuksege dikerek yat. Wc harici is yapmamaya calis. Bunlari dusuk tehlikem varken dr söylemişti.

Benimde 3 ay adet donemimde kanama oldu. Her defasinda panikle doktora gittik. Progestan verdi falan. Sonra saglikli bir sekilde doğdu.
İcin rahat edecekse git tabi. Ama olacagi varsa dr da pek engel olamiyor.
Dr a gitmessen eger ayaklarini yuksege dikerek yat. Wc harici is yapmamaya calis. Bunlari dusuk tehlikem varken dr söylemişti.
Şu an tekrar kanama olmaya başladı :( sizin kanama normal kan şeklinde mıydı yoksa kırmızı mi? Düşük mü oluyor acaba diye düşünüyorum da

Rengini hatirlayamiyorum ama leke gibi biraz fazla olabiliyordu. Bence bugun dr a gidip gozukebilirsiniz. İyi dusunun ,stres yapmayin. Allah ömür verdiyse doğacaktır.
Kendinizi yormamaya dikkat edin.

Dun dr a gitmissiniz yeni gördüm. Stres yapmayin ,onleminizi almissiniz. Ayaklarinizi yuksege koyarak yatarak dinlenin.
Bende ilk dogumumda stres yapmistim.dusuk tehlikeleri vs. Cok sukur saglikli dogdu , stresimle kaldim.

Merhaba 4 haftalık hamileyim. Bugün kahve lekelenme oldu. 2 saat Sonrasında da biraz daha geldi. Doktora bahsettim 2 doz progestan vermişti bire indirdi. Düşük olabilir mi korkuyorum :KK43:
Canım benim de 2 hafta önce kanamam oldu 2 gün devam etti ama öyle sürekli değil ara ara oldu. Doktor bana da progestan verdi. 1 hafta kullandım. Ev işi dahil bi iş yapmadım. Hep uzandim. Yemek ve tuvalet hariç. Sonra kanamam kesildi. Doktor kontrolüne gittim progestani bırakabilirsin cinsel ilişki bir süre yasak dedi. Şimdi ilacı bıraktım cinsel ilişki hariç herşeyi rahatlıkla yapıyorum.Bebeklerimiz bizim kismetlerimiz. Nasibimizde onlari kucagimiza almak varsa ne olursa olsun allah nasip eder inşallah korkma sakin ol. Bir de doktor hani parmağını kesersin kırmızı bir kan akar ya o derece kanama olmadıkça korkma demişti. Lekelenmeler normalmis

İnsAllah güzel sinuclar alırım. Bugün tekrar gideceğim :(
Canım benim de 2 hafta önce kanamam oldu 2 gün devam etti ama öyle sürekli değil ara ara oldu. Doktor bana da progestan verdi. 1 hafta kullandım. Ev işi dahil bi iş yapmadım. Hep uzandim. Yemek ve tuvalet hariç. Sonra kanamam kesildi. Doktor kontrolüne gittim progestani bırakabilirsin cinsel ilişki bir süre yasak dedi. Şimdi ilacı bıraktım cinsel ilişki hariç herşeyi rahatlıkla yapıyorum.Bebeklerimiz bizim kismetlerimiz. Nasibimizde onlari kucagimiza almak varsa ne olursa olsun allah nasip eder inşallah korkma sakin ol. Bir de doktor hani parmağını kesersin kırmızı bir kan akar ya o derece kanama olmadıkça korkma demişti. Lekelenmeler normalmis

Sizin kanamanız ne şekilde olmuştu Normal adet kanama gibi mi
Adet kanamasi gibi canim ama sadece adet doneminde degil komple 5 ay boyunca neredeyse hergun. Arada leke gibi geldigide oldu ama bu cok nadirdi. Bildigin regl agrisi gibi karnim agriyordu. Kirmizi renkti. Hematom vardi oyle demisti bana doktor. Kanama alani yani

Back
X