Ben kendi doktorum dışında nereden baksan 6-7 doktora daha gittim. 2 tanesi perinatolog riskli gebelik doktoruydu. Ve dün kanamam var diye kendi doktoruma gittiğimde aynı soruyu sordum doktor bey bu kanamalar neden oluyor diye. Açıklayamıyorum dedi sen kaç tane doktora gittin hangisi net açıkladı hiçbiri dedi. Yani doğum başlasa doğum kanaması derim, plesanta previa olsa bu yüzden kanama oluyo derim dedi. Hatta ilk zamanlarda acaba rahim ağzında polip mi var diye elle bile muayene etmişti ama ne kist ne polip yok. Kısacası sebepsiz.. Birde bu kanamaların ilaçları hep aynı gittiğim doktorların hiçbiri ekstra farklı ilaç önermedi. Hepsi yatacaksın istirahat edeceksin dedi. Rahim kısalığına da yol açtığı için. Birde şöyle düşün serklaj yaptırdın diyelim kanaman tekrarlarsa sıkıntı büyük olur. İşte bu yüzden dikmediler beni. Ve tekrardan kanamam oldu kaç kez. Allah yardımcımız olsun

psikolojik olarak mahvediyor bu durum insanı benim hamileliğim çok zor çok sıkıntılı geçiyor. Sanki ağır hastalık yaşıyorum tövbe tövbe. İnsan hamileyken ikide bir hastanede yatar mı yatıyor işte.. Bebeğim iyi olsun da ben her şeyden vazgeçtim.