Kanama

naz19958

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2021
49
5
1
29
Merhaba kızlar adetimin bitişinin 10. Günü bu sabah 1-2 damla kanama gelmiş . Ağrımda var 2 1 yıldır da gebelik istiyorum .. doktor tedavisi da gördüm en son bana GynOSitol (folikasit) verdi 200 adet 1-2 aya kalırsın sorun yok sadece çok ufak kistler var oda engel değil dedi bana çok sevinmiştim .

Doktora bi sövesim geldi.Niyeti motovasyon olabilir ama insanlara geeksiz ümit yüklüyolar gerçekten cok yersiz bi şey.

Merhaba kızlar adetimin bitişinin 10. Günü bu sabah 1-2 damla kanama gelmiş . Ağrımda var 2 1 yıldır da gebelik istiyorum .. doktor tedavisi da gördüm en son bana GynOSitol (folikasit) verdi 200 adet 1-2 aya kalırsın sorun yok sadece çok ufak kistler var oda engel değil dedi bana çok sevinmiştim .
10 günde yumurtlama belirtisi olabilir bazı dönemlerde yumurta catladiginda lekelenme oluyor

10 günde yumurtlama belirtisi olabilir bazı dönemlerde yumurta catladiginda lekelenme oluyor
İlk defa yaşadım birazda tedirgin oldum sağlık herşeyin başı . Geçen ayda kist vardı o kullandığım ilaçla düştü bana mucize gibi bişey geldi . Şuan herhangi bir sorunum kalmadı gebelik içib umutluyum ❤️

Aynısını bi kaç gün önce bende yaşadım biraz araştırdım yumurtlama belirtisi deniliyo ama yarın doktora gideceğim orda sorar sizede yazarım korkulacak bişey mi yoksa normal mi ☺️

İlk defa yaşadım birazda tedirgin oldum sağlık herşeyin başı . Geçen ayda kist vardı o kullandığım ilaçla düştü bana mucize gibi bişey geldi . Şuan herhangi bir sorunum kalmadı gebelik içib umutluyum ❤️
Innnnşallah gebesinizdir ben konudan bağımsız doktora gıcık oldum.

Aynısını bi kaç gün önce bende yaşadım biraz araştırdım yumurtlama belirtisi deniliyo ama yarın doktora gideceğim orda sorar sizede yazarım korkulacak bişey mi yoksa normal mi ☺️
Gebelik planı var mı ?
Innnnşallah gebesinizdir ben konudan bağımsız doktora gıcık oldum.
ara ara peçeteyle silindiğinde geliyor :/

Gebelik planı var mı ?

ara ara peçeteyle silindiğinde geliyor :/
Ben tedavi görüyorum gebelik olması için femara kullandım ilk defa kanama oldu ama benimki sadece bi kere oldu çok ağrım vardı sonra ağrı biraz daha devam etti ama kanama olmadı sadece sonradan pembe akıntım geldi ve bitti bi daha olmadı

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence

Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence
O konuda tam bişey diyemem benimde düzensiz hiç 48 günü beklemiyorum en son ilişkiden 2 hafta sonra gidiyorum negatifse doktora geliyorum genelde kist oluşmuş oluyo

Yazdım doktora cevap vermesini bekliyorum . Sizin için ne dedi ?
Adetin 8. günü kanamam oldu normal mi diye sordum uzun bi süre devam ettiyse normal değil ultrasonda herhangi bi sıkıntı göremedim ben dedi bi kaç damla gelip bittiğini söyleyince problem değil bazen olabiliyo korkulacak bişey yok dedi

Back
X