Kanama....

Azaa

😍hayatguzel
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.844
345
333
Arkadaşlar iki gün önce keseyi gördük dr her ihtimale karşı onceki gebelikte kalp durması olmustu onun için günde 1 coraspin verdi 10gundurde progestan kullanıyorum kanama geldi dr gittim kese yerinde istirahat et düşük tehlikeside var dedi coraspin kes şimdilik dedi prosgestana devam dedi böyle olan varmi

Bi arkadasimda da coraspirin kanama yapti kesince gecti

Kalp durması olan bebekten sonra ne kadar sürede hamile kaldınız acaba?

Benim de 6. haftadan beri kanamam var corapsin kullandığım an çoğalıyor o yüzden kesmem gerekti. Çok şükür sağ salim bu zamana geldik ama kanama bitmedikçe tedirginlik de devam ediyor ister istemez

Benim de 6. haftadan beri kanamam var corapsin kullandığım an çoğalıyor o yüzden kesmem gerekti. Çok şükür sağ salim bu zamana geldik ama kanama bitmedikçe tedirginlik de devam ediyor ister istemez
Evet malesef bugun değişik bir psikolojideyim bekleyecegiz dedi dr sagliksizsa atar onu bi sekilde dedi beklemek ne zormus rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Kanama olurken kasık ağrısı yasadinizmi

Oksapar iğne kullanıyor musun canım?
Bende adet kanaması gibi kanama oldu ama sebebi bebişle alakalı değildi rahimde kanama alanı bile yoktu.Rahim girişinde kılcal damar çatlamış olabilir dediler.Coraspin kesildi oksapara devam ediyorum.Biran önce sağlıkla atlatırsın inşallah bu süreci

Yok canım kullanmıyorum insallah teşekkür ederim benim az denecek kadar azaldı dün oldu bi anlık akşama doğru biraz azaldı bugün birazdaha az az coraspin dün kesti drum özele gitmiştim bugün devlette bir doktora gittim o prluton yazdı igne bide progestana devam ilaclarini kullan dedi kanama sırasında kasik ağrısı yasadinizmi

coraspin kanı sulandırdığı için kanamaya neden olmuş kesince kanama da kesilir

Benim hiç ağrım olmadı birden boşaldı çok korkunçtu, Allah kimseye yaşatmasın

Benim hiç ağrım olmadı birden boşaldı çok korkunçtu, Allah kimseye yaşatmasın

Bugün sizinle aynı durumu Bende yaşadım. 5+3 hamileyim keseyi yeni gördük. Kalp atışını henüz duymadık. Yatıp tv izliyordum birden bir şey aktığını hissettim hiç kanama beklemiyordum. Coraspin ve oksapari ikisinide kesti doktorum. Siz bu kanamayı yaşadığınızda kalp atisini duymuş muydunuz?

Merhaba ben de cvp vereyim ben iki kez ikişer gün arayla kanama yaşadım ama duydum

Evet 7. Haftada olmuştu benim.Ama kanama rahimde değildi, belki rahim ağzında kılcal damar çatlamıştır dediler.Siz muayene oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…