Bi arkadasimda da coraspirin kanama yapti kesince gectiArkadaşlar iki gün önce keseyi gördük dr her ihtimale karşı onceki gebelikte kalp durması olmustu onun için günde 1 coraspin verdi 10gundurde progestan kullanıyorum kanama geldi dr gittim kese yerinde istirahat et düşük tehlikeside var dedi coraspin kes şimdilik dedi prosgestana devam dedi böyle olan varmi
Kalp durması olan bebekten sonra ne kadar sürede hamile kaldınız acaba?Arkadaşlar iki gün önce keseyi gördük dr her ihtimale karşı onceki gebelikte kalp durması olmustu onun için günde 1 coraspin verdi 10gundurde progestan kullanıyorum kanama geldi dr gittim kese yerinde istirahat et düşük tehlikeside var dedi coraspin kes şimdilik dedi prosgestana devam dedi böyle olan varmi
Insallah öyledir ya ağrıda yaparmiki acaba coraspinden kaynaklanan kanamaMaviMujdem kuzum bi baksana
O sıralar kendimi toparlamak istedim psikoljik olarak baya beklemiştim 2 sene sonundaKalp durması olan bebekten sonra ne kadar sürede hamile kaldınız acaba?
Evet malesef bugun değişik bir psikolojideyim bekleyecegiz dedi dr sagliksizsa atar onu bi sekilde dedi beklemek ne zormus rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallahBenim de 6. haftadan beri kanamam var corapsin kullandığım an çoğalıyor o yüzden kesmem gerekti. Çok şükür sağ salim bu zamana geldik ama kanama bitmedikçe tedirginlik de devam ediyor ister istemez
Kanama olurken kasık ağrısı yasadinizmiBenim de 6. haftadan beri kanamam var corapsin kullandığım an çoğalıyor o yüzden kesmem gerekti. Çok şükür sağ salim bu zamana geldik ama kanama bitmedikçe tedirginlik de devam ediyor ister istemez
Oksapar iğne kullanıyor musun canım?Arkadaşlar iki gün önce keseyi gördük dr her ihtimale karşı onceki gebelikte kalp durması olmustu onun için günde 1 coraspin verdi 10gundurde progestan kullanıyorum kanama geldi dr gittim kese yerinde istirahat et düşük tehlikeside var dedi coraspin kes şimdilik dedi prosgestana devam dedi böyle olan varmi
Yok canım kullanmıyorum insallah teşekkür ederim benim az denecek kadar azaldı dün oldu bi anlık akşama doğru biraz azaldı bugün birazdaha az az coraspin dün kesti drum özele gitmiştim bugün devlette bir doktora gittim o prluton yazdı igne bide progestana devam ilaclarini kullan dedi kanama sırasında kasik ağrısı yasadinizmiOksapar iğne kullanıyor musun canım?
Bende adet kanaması gibi kanama oldu ama sebebi bebişle alakalı değildi rahimde kanama alanı bile yoktu.Rahim girişinde kılcal damar çatlamış olabilir dediler.Coraspin kesildi oksapara devam ediyorum.Biran önce sağlıkla atlatırsın inşallah bu süreci
coraspin kanı sulandırdığı için kanamaya neden olmuş kesince kanama da kesilirArkadaşlar iki gün önce keseyi gördük dr her ihtimale karşı onceki gebelikte kalp durması olmustu onun için günde 1 coraspin verdi 10gundurde progestan kullanıyorum kanama geldi dr gittim kese yerinde istirahat et düşük tehlikeside var dedi coraspin kes şimdilik dedi prosgestana devam dedi böyle olan varmi
Evet şimdi yazdıklarını kullanacağım insallah dahada duzelircoraspin kanı sulandırdığı için kanamaya neden olmuş kesince kanama da kesilir
Benim hiç ağrım olmadı birden boşaldı çok korkunçtu, Allah kimseye yaşatmasınYok canım kullanmıyorum insallah teşekkür ederim benim az denecek kadar azaldı dün oldu bi anlık akşama doğru biraz azaldı bugün birazdaha az az coraspin dün kesti drum özele gitmiştim bugün devlette bir doktora gittim o prluton yazdı igne bide progestana devam ilaclarini kullan dedi kanama sırasında kasik ağrısı yasadinizmi
Amin benm sağ sol ağrıdı böyle geldi napaagimi şaşırdım bitti dedim o anBenim hiç ağrım olmadı birden boşaldı çok korkunçtu, Allah kimseye yaşatmasın
Allah birdaha göstermesin bende çok korktumAmin benm sağ sol ağrıdı böyle geldi napaagimi şaşırdım bitti dedim o an
Amin canim teşekkür ederim bu konu açtım progestan la ilgili bu bakarmisin bilgin varsaAllah birdaha göstermesin bende çok korktum
Benim hiç ağrım olmadı birden boşaldı çok korkunçtu, Allah kimseye yaşatmasın
Merhaba ben de cvp vereyim ben iki kez ikişer gün arayla kanama yaşadım ama duydumBugün sizinle aynı durumu Bende yaşadım. 5+3 hamileyim keseyi yeni gördük. Kalp atışını henüz duymadık. Yatıp tv izliyordum birden bir şey aktığını hissettim hiç kanama beklemiyordum. Coraspin ve oksapari ikisinide kesti doktorum. Siz bu kanamayı yaşadığınızda kalp atisini duymuş muydunuz?
Evet 7. Haftada olmuştu benim.Ama kanama rahimde değildi, belki rahim ağzında kılcal damar çatlamıştır dediler.Siz muayene oldunuz mu?Bugün sizinle aynı durumu Bende yaşadım. 5+3 hamileyim keseyi yeni gördük. Kalp atışını henüz duymadık. Yatıp tv izliyordum birden bir şey aktığını hissettim hiç kanama beklemiyordum. Coraspin ve oksapari ikisinide kesti doktorum. Siz bu kanamayı yaşadığınızda kalp atisini duymuş muydunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?