- 19 Şubat 2020
- 5.714
- 3.021
- 173
- 41
- Konu Sahibi balbocegi34
-
Amin canim inşallah daha önceki düşükler imden dolayı çok korktumOğlumda 6 aya kadar kanadım, plasenta previa idim. 5 tane kanama alanım vardı her şey olabilir demişti doktor. Şükür oğlum 3.5 yaşı geçti. İçini ferah tut, stres yapma bolca dinlen
Amin canım ya, çok kötü bir gündüStres yapma gerekmedikce kalkma ayaga. Bu sekilde saglikli dogum yapan cok insan var üzmeyin kendinizi
Anlıyorum canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsınAmin canim inşallah daha önceki düşükler imden dolayı çok korktum
Amin canim şu an durdu,hafif ağrılar varAnlıyorum canım inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın
Bol bol dinlen tuvalet dışında az hareket et... Bir süre böyle gidecek zaten doktor anlatmıştır. Ben de o dönem raporluydum durup durup kanamayı düşünüyordum doktorum bir hobi edin orgu or mesela dedi. Ben bu sefer örgüye sardım kanama falan aklımdan gittiAmin canim şu an durdu,hafif ağrılar var
Bol bol dinlen tuvalet dışında az hareket et... Bir süre böyle gidecek zaten doktor anlatmıştır. Ben de o dönem raporluydum durup durup kanamayı düşünüyordum doktorum bir hobi edin orgu or mesela dedi. Ben bu sefer örgüye sardım kanama falan aklımdan gittikafanı başka şeylerle meşgul et ama seni stres yapmayacak şeyler olsun
Ay inşallah canım aklıma getirmeye çalışıyorum zaten pazartesi işe giderim muhtemelen salı günü ikili test vardı inşallah hafta sonu sorunsuz geçerBol bol dinlen tuvalet dışında az hareket et... Bir süre böyle gidecek zaten doktor anlatmıştır. Ben de o dönem raporluydum durup durup kanamayı düşünüyordum doktorum bir hobi edin orgu or mesela dedi. Ben bu sefer örgüye sardım kanama falan aklımdan gittikafanı başka şeylerle meşgul et ama seni stres yapmayacak şeyler olsun
Merhaba , şimdi gördüm topiğinizi , bende ikiz hamileyim ve çok şiddetli kanamam var , kesede kanama alanı var büyük , ne yaptılar sizin için ? Bana hep dinlen diyorlar ama kan durmuyorKizlar bugün aşırı kanamam geldi,acil doktora gittim ıgne ve serum taktılar,kalp atışı normal bebek hareket ediyordu...12 haftalık ,eşiğinde kanama alani vardı ondan olabilir kanama dedi,,rapor verdi evdeydim yatıyorum ve çok korkuyorum lütfen tecrübesi olan fikir versin
benim bir kere şiddetli kanama geldi canım iğne ve serum verdiler bir kaç ğün evde dinlendim, şu an kanamam yok ama kanama alanı azalmış ama tam anlamıyla gitmemiş,kanamanın gelmesi iyiymiş aslında bebeklerin kalp atışlarında sorun yoksa tabi,kanama alanı kendini dışarı atıyormuş stres yapmayın yatın dinlenin çok geçimiş olsunMerhaba , şimdi gördüm topiğinizi , bende ikiz hamileyim ve çok şiddetli kanamam var , kesede kanama alanı var büyük , ne yaptılar sizin için ? Bana hep dinlen diyorlar ama kan durmuyor
Dinleniyorum ama dünden beri hiç kanama kesilmedi , koyu kırmızı sanki adet gibi geliyor endişelenmeden edemiyorum , hangi iğneleri yaptınız acababenim bir kere şiddetli kanama geldi canım iğne ve serum verdiler bir kaç ğün evde dinlendim, şu an kanamam yok ama kanama alanı azalmış ama tam anlamıyla gitmemiş,kanamanın gelmesi iyiymiş aslında bebeklerin kalp atışlarında sorun yoksa tabi,kanama alanı kendini dışarı atıyormuş stres yapmayın yatın dinlenin çok geçimiş olsun
Bide kaç gün sürmüştü kanamanız ? Ben iki gündür devam ediyorbenim bir kere şiddetli kanama geldi canım iğne ve serum verdiler bir kaç ğün evde dinlendim, şu an kanamam yok ama kanama alanı azalmış ama tam anlamıyla gitmemiş,kanamanın gelmesi iyiymiş aslında bebeklerin kalp atışlarında sorun yoksa tabi,kanama alanı kendini dışarı atıyormuş stres yapmayın yatın dinlenin çok geçimiş olsun
canım tek kullanmlık bir iğne vardı adını hatırlamıyorum onu vurdurlar ilk gün geldi bir daha gelmedi ama dediğim gibi bebeklerin kalp atışları normalse korkmayın kanama dışarı atıyormuş,Dinleniyorum ama dünden beri hiç kanama kesilmedi , koyu kırmızı sanki adet gibi geliyor endişelenmeden edemiyorum , hangi iğneleri yaptınız acaba
Kalp atışları normaldi, ama düşük tehlikesi varmış çünkü kanama alanı baya büyükcanım tek kullanmlık bir iğne vardı adını hatırlamıyorum onu vurdurlar ilk gün geldi bir daha gelmedi ama dediğim gibi bebeklerin kalp atışları normalse korkmayın kanama dışarı atıyormuş,
kanama alanı olunca düşük tehlikesi var diyorlar canım merak etme benim de iki yerde vardı ,iğne falan vurmadılarmı sana bide vajinal vitil kullanıyorum sabah akşam çok iyi geldi o bir ay daha kullanacagım kanama alanı bitene kadarKalp atışları normaldi, ama düşük tehlikesi varmış çünkü kanama alanı baya büyük
Yok fitil kullanmıyorum sadece iki tane progestan iğnesi kullanıyorum benim tüp bebek birazda o yüzden korkuyorumkanama alanı olunca düşük tehlikesi var diyorlar canım merak etme benim de iki yerde vardı ,iğne falan vurmadılarmı sana bide vajinal vitil kullanıyorum sabah akşam çok iyi geldi o bir ay daha kullanacagım kanama alanı bitene kadar
tamam tüp bebek te bende kullanmıstım iğnesini,o iğnenin viitilini kullanıyorum şu an ,hayırlısı olsun canım stres yapma Allahım ne isterse onu yaşıyoruz maalesef bir şey olmayacak korkma canım stres yapma lütfenYok fitil kullanmıyorum sadece iki tane progestan iğnesi kullanıyorum benim tüp bebek birazda o yüzden korkuyorum
Tamam çalışıcam sanki elim kolum bağlı bebeğimin melek olup gitmesini izliyorumtamam tüp bebek te bende kullanmıstım iğnesini,o iğnenin viitilini kullanıyorum şu an ,hayırlısı olsun canım stres yapma Allahım ne isterse onu yaşıyoruz maalesef bir şey olmayacak korkma canım stres yapma lütfen
3 Düşük yapmış biri olarak söylüyorum ki gerçekten zor,ama kanama alanı gidiyor canım arkadasımın 5 ay sürdü kanaması şimdi3 yasında kızı var merak etme birbirmize dua edelimTamam çalışıcam sanki elim kolum bağlı bebeğimin melek olup gitmesini izliyoruminşallah geçer bilmiyorum Artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?