arkadaşlar iyiakşamlar, yazılanları okudumda kanama problemi yaşayanlarınıza deriiinn bir oh çektirmek için yaşadığım anımı anlatıcam.. (siz şimdi hassassınızdır da okurken ağlamayın heee sonu çok mutlu:) ) 3 aylık evliyken hamile kaldım... 2,5 aylık hamileyim ve de İKİZLER.. o gün çok misafirim vardı ve çok ayakta kalmıştım gece yatmaya hazırlanıyorum bir kanama öyle böyle değil bacaklarımdan aşağı akıyor pelte pelte kan döküyorum ve durmuyor, eşim hemen dr.umu aradı sarsmadan hemen getirin hastaneye dedi dr., yolda giderken eşim elimi sıkıca tutmuş ikimizde ağlıyoruz, kesin düştüler diyorum ben.. hemen beni doğumhaneye alıyorlar (dr. muhtemelen düşük yaptığımı düşünüyor ve kürtaja alacak) ultrasonla bakıyor önce, sonra eşimi çağırıyor, wolume veriyor sese, iki minik kalbin atışı o soğuk odada yankılanıveriyor güm güm diye.. ben inanmıyorum o kadar inanmışım ki herşeyin bittiğine ağlıyorum susturamıyorlar, korkma diyor dr.um, hiç biryere gitmemişler seninleler ama şimdi biraz dinlenme zamanı diyor ve odaya alıyorlar bizi, kanamamın durması için serum veriyorlar, o geceyi sabaha kadar şükrederek geçirmiştik... rahim genişlerken damarlarımı zedelemiş ve bu şiddetli kanamayı bu sebeple yaşamışım, ilk üç ay nadirde olsa olabiliyormuş , doğuma kadar bir daha da tekrarlamadı.. Şimdi mi ? Şimdi 8 yaşında prenseslerim şükür benimleler.. umarım biraz olsun içinize su serpmişimdir umut olmuşumdur sizlere... her kanama ve lekelenme kötü şeylerle sonuçlanacak diye bir şey yok korkmayın, endişelenmeyin ve kafanızda kurmayın.. Güzel düşünün Güzel şeyler olsun.. Sevgiler..