kanamalı gebelik geçirip olumlu sonuç alan var mı ?

yaaa geçmiş olsun canım. nefret ediyorum şu merhametsiz dr. lardan. Allah ıslah etsin onları, cahiller. neyse bak diğer dr. güzel şeyler söylemiş çok şükür. ama o korkunu çok iyi anlıyotum, bir problem yoktur inşallah, içini ferah tut.
Esim cok sinirlendi ztn benim o halimi gorunce. Meger anormal olan hicbisey yokmus btn testlerimi yaptirdi Fuat hoca .Birtek troidim yuksek cikti oda sinirin az ustu. En dusuk dozda ilac verdi okdr. Bir daha da kanamam olmadi. Kadini sikayetvar.com a sikayet ettim burada da konu acilmisti btn yasadiklarimi yazdim. Bebegim 3.ayi doldursun esimle kapisina bir ugriyacagiz.

Esim cok sinirlendi ztn benim o halimi gorunce. Meger anormal olan hicbisey yokmus btn testlerimi yaptirdi Fuat hoca .Birtek troidim yuksek cikti oda sinirin az ustu. En dusuk dozda ilac verdi okdr. Bir daha da kanamam olmadi. Kadini sikayetvar.com a sikayet ettim burada da konu acilmisti btn yasadiklarimi yazdim. Bebegim 3.ayi doldursun esimle kapisina bir ugriyacagiz.
zaten bunları kimse şikayet etmediği için bu şekilde davranıyorlar. nedense herkes bu tarz dr.lara ses çıkartmıyor. neyse sağlık olsun canım boşver.

zaten bunları kimse şikayet etmediği için bu şekilde davranıyorlar. nedense herkes bu tarz dr.lara ses çıkartmıyor. neyse sağlık olsun canım boşver.
Aynen bir de yaptıgın ısı sevmıyorsan o işi yapma dimi. Allah koruyor işte eger kadının işi çıkmasa dış gebelık dıye belkı kurtaja alıcaktı. Boyle bır deneyım yasıyacagım varmıs işte. Sizlerde kendinize dikkat edin Allah korusun doktor bır olumsuzluktan bahsedıcek olursa hemen moralınızı bozmayın. Mutlaka baska doktorlara da danısın.

Back
X