Kanamalı hamilelik

Ozlemmm2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
13
3
1
35
14+5 günlük hamileyim bu 5. Gebeliğim ama daha anne olamadım hep düşükle sonuçlandı bunda ise kanamam var. Coraspirinle oksapar kullanıyorum bu şekilde daha sık kanaması olupda doğum yapan var mı rica etsem cevaplar mısınız?

14+5 günlük hamileyim bu 5. Gebeliğim ama daha anne olamadım hep düşükle sonuçlandı bunda ise kanamam var. Coraspirinle oksapar kullanıyorum bu şekilde daha sık kanaması olupda doğum yapan var mı rica etsem cevaplar mısınız?
O ilaçları neden kullandınız? Pıhtılaşma sorunu mu var? Kan sulandırıcı etkisi olabilir doktora gitmediniz mi

Mthfra1298c homozigotum diğerleri temiz coraspirinle oksapar önlem amaçlı kullanmam gerekiyor diye kullanıyorum doktora gittim 15 gün yatmam gerekiyor dedi hiç bir açıklamada yapmadı kalp atışı var dedi o kadar😔

Rabbim ömrünü yazdıysa hiçbişey olmucaktır içiniz ferah tutun kanama alanları bazı anne adaylarımızda oluyor her zaman kötüye işaret degil

İkisi aynı anda ağır geliyor olabilir mi ? Ben de bi düşük yaptım doktorum pıhtılaşmadan şüphelendi tedbir amaçlı coraspin +iğne kullandım. Kahverengi akıntım oldu sonra coraspini 2 günde bir e düşürdü. Kahverengi akıntı devam edince coraspin i bıraktırdı. Coraspini bırakırsam kalp atışı durmaz mı dedim korktum ama bırakmazsan da kanamaya çevirir ve Allah korusun düşük olur dedi. O zamandan beri sadece iğneyle devam ediyorum. Şükür bi daha akıntı veya kanama olmadı sonra. Ama seni etkilemek istemem benimki bi fikir sadece doktorun en iyisini bilir tabiki ama kanama iyi değil gebelikte. Çok geçmiş olsun

Bankada devlet hastanesindeki doktor öyle dedi coraspirini bırak dedi. İkincisi 8 haftalikti coraspirin içiyordum bıraktım sonra kalbi durdu şimdi de korkuyorum ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum yine de bilgilendirdiginiz için çok teşekkür ederim 🙏

Back
X