kanamalı hamilelik

qwert

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2007
1.179
5
683
Ankara
ben 7 haftalık hamileyim
4 gündür kanamam var
bebişi ve kalp atışlarını gördük
doktor düşük olabilir dedi
progestron verdi günde 3 tane içiyorum
ama hala değişiklik yok bu durumda olupta gebeliği devam eden varmı

canım ben de 2.5 aylık hamileyken aynı şeyi yaşadım.gece kanamam başladı doktor kontrol etti hastaneye yatırdı ve düşük olabilir hazırlıklı ol dedi.progestan verdi ve sadece tuvalete kalkmama izin verdi.1 gece hastanede kaldım kanamam azalmıştı eve gönderdi.hiç yerimden kalkmadan hep yattım progestanı aksatmadan içtim.şükürler olsun ki şuan hamileliğimin 34.haftasındayım.doktor düşük olabilir dediğinde hayatımda hiç okadar korkup ağladığımı bilmiyorum.ama moral çok önemli kendini inandır herşeyin yoluna gireceğine.progestanı asla ihmal etme hep dinlen yerinden mecbur olmadıkça kalkma ve çok iyi beslen.allah yardımcın olsun.allah bebeğini sana bağışlasın canım.

benim ilk hamileliğim öyle geçti tabi biraz sitresli geçti bu yüzden çok şükür sağlıklı bir doğum yaptım birkaç tanıdığımda böyle hamilelik geçirdi inşallah sende sağlıklı bir doğum yaparsın

benim normal adet kanaması gibi
doktorada sinir oldum kesin bişey söylemiyo
düşebilirde durabilirde
ağrımda var

canım rahat ol önce..
bende benzer şeyleri yaşadım ve kesin düşer diye düşünüyodum; ama baktım kanaması olmayan yok gibi bişey hamileliği süresince.
benim kalp atışlarını görmeden de önce başladı kahverengi akıntı gibi.
hiç durmadı; progestan kullandım, yatak istirahati yaptım.
hatta bi ara grip olduğum için şakır şakır kanamam oldu.
artık kanamaya alışmıştım ki 3. aya girdiğimde kendiliğinden kesildi.
ve bidaha hiç olmadı hala
sen rahat ol; istirahat et.. bebişin de sağlıkla gelir inşallah canım..

Benimde 6 haftalıkken kanamam oldu,kısa sürdü.Progestan içiyodum günde 3 tane.Kahverengi akıntı devam ediyodu.1 haftada kesildi o da. Şimdi 18 haftalık olduk . Bol bol dinlen sende.

merhaba kızlar size bişey danışmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim benim adetim normalde pazartesi gelmesi gerekir az önce pembe renkli bir iki damla kantı geldi dün test yaptım testim negatif çıkmıştı. şimdi sol kasığımda hafif ağrı var sizce sebebi nedir?

Kan testi yaptır bence, idrar testlerinde yanılma payı oluyo çünkü.

teşekkür ederim arkadaşlar
doktorun vermediği morali siz verdiniz
doktor hanım o kadar ümitsiz konuşmuştuki

canım gebeliğimin başından beri aynı sorunu yaşadım.şuan 29+6 günlük gebeyim.korkma sakın.ayakta durma.devamlı yat v edinlen geçmiş olsun canım

hemen hemen hepimizde kahverengi ve lekelenmeler oluyor sanıyorum.mutlak istirahat şart.ve bol sıvı tüketmelisin.ayakta kalma.

merhaba arkadaslar
bende 6 haftaliken kahverengi lekenme basladi. doktora gittim ve bebegin kalp atislarini duyduk. doktorum bana progesteron verdi ve bi sure sonra leklenme durdu. 9 haftaliken kontrola gittim ve bebegin kalp atislari durmus. seni korkutmak istemem sadece benim yasakdiklarimi paylasmak istedim. insallah hayirlisiyla allah bebegini kucagina almayi nasip eder.

bende 5 ay boyunca sürekli kanama yaşadım ama bebeğin durumu iyiydi.amniyosentez sonrası kesesi açıldı ve sonlandırıldı.ama kanama her zaman düşüğe neden olmuyo sebebini bende bilmiyorum ama mutlaka bi nedeni olmalı bi kaç doktora git tek doktorla kalma.ankaradaymışın lütfü önder oğlunu tavsiye edbilirm.ben ona gitmediğime çok pişman oldum.bida hamile kalınca ona gidicem.

canım çok üzüldüm moralini yüksek tut yine hamile kalır sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Son düzenleme:

bütün hamileliğim kanamalı geçti diyebilirim canım hatta progestanı sonuna kadar kullandım başından ve hep yattım allah ömür verince hiçbişey olmuyor şuan 3 buçuk aylık bi oğlum var allah sana da kucağına almayı nasip etsin inş.dualarını eksik etme ve çok dikkat et canım.......................

canım ya kusura bakma sadece başını okumuşum allah sana da sağlıklı bi bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin inş. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…