canım benim kanamam olmadı eşinle ilşkiye girme 3 ay ben öyle yapıyorum.bebegimi riske atamam çevremde ilşki yüzünde kanama yaşayan çok gebe arkadaşım var.rabbim bebegini saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
bende geçen ay hamile kaldım
dr gideceğim gün kanamam oldu kahve rengi daha sonra kırmızıya döndü
dr gittim ultrasonda çok küçük göründü 6 haftalık ama 3 haftalık görünüyordu
dr gelişim bozukluğu olabilir dedi.fazla durmaz bebek düşer dedi
eve gittim kanamam arttı hastaneye gittik akşamı düşük yaptım
umarım atlatırsın bebeğin sana tutunur
hıım ultrasonda kese görünüyorsa dış gebelik değildir
benim kanamam olmama rağmen dr vermedi progestoron
çünkü gelişim bozukluğu olan bir bebekse onu orada zorla tutmuş olruz dedi
ilacı alırsın kanaman kesilir ama bebekte gelişim bozukluğu varsa orada öylece hiç gelişmeden durur
dedi.bekleyelim bakalım dedi ve dediği çıktı.hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun
inşallah sağlıklı bir bebektir.belkide geç döllenmiş olabilir oyüzden küçük görünüyordur
semacım çok şükür hamilesin demek inşallah herşey yolundadır Allah yardımcın olsun inşallah dış gebelik değildir Allah yavrunu sağ salim kucağına almayı naip etsin inşallah
semacım canım hayırlı olsun bebegin inş sana tutunur seninle olur canım çok sevindim bende beklemedeyim biliyonmu adetim geçti ama hala olmadım kan yaptırdım negatif dr 10 gn daha bekle dedi bekleiyom bende.allah bebegini sana bagışlasın inş sorunsuz bi hamilelik geçirirsin.bende inş hamile kalırım biran önce.
Semacım yinşallah geç döllenmedir ve bebeğini sağ slaim kucağına alırsın canım. Sıkıntı yapma içerde onu da üzme olur mu :) Pozitif düşün canım. Herşeyin hayırlısı olsun inşallah...
Canım onun iki ay boyunca belirli aralıklarda adet kanaması şeklinde oldu. Mevsim değişikliğidir deyip önemsemedi. 2 ayın sonunda hala geçmeyince ve kasıklarında ağrı oluşunca gitti doktora. Dış gebelik dediler . İlaçla tedaviye başladılar. Aradan bir hafta geçmeden de dediğim gibi gecemide bulantısıyla hastaneye zor yetişti. Belirtileri aynı hamilelik gibiydi. Mide bulantısı, bel ağrısı, kasıklarda sancı gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?