kanamam devam ediyor

husran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
149
0
96
Sinop
sezaryendan bu yana 52 gün oldu. kanamam bi ara durur gibi olmuştu. Sonra adet olur gibi kanamam oldu ve kesildi. 3 gündür yine başladı. Korkmaya başladım. doktora da gitmek istemiyorum. kotu bir şey soyleyecek diye korkuyorum. Aynı durumda olan var mı? Doğal mı yoksa gercekten doktora gorunmeli miyim?:50:

Canım aynı tarif ettiğin olayı bende yaşadım. Kanamam önce 40 gün devam etti. Son günleri leke gibi gelmeye başladı. 40 günden sonra bir anda günde 3 büyük ped değiştirecek kadar yoğun bir kanama yaşadım. 52 gün sonra tamamen kesildi. Son günü sadece lekelenme gibi oldu. Bende aynı şekilde adet kanamasından şüpheleniyorum, eğer kanamam hala sürseydi bu hafta doktora gitmeyi düşünüyordum. Umarım seninde çabuk geçer canım :) Bende senin gibi çok endişelenmiştim. Yine her seferinde iç çamaşırımı kontrol ediyorum sanki yeniden başlayacakmış gibi geliyor :S Bu arada bende sezeryanla doğum yaptım.

Son düzenleme:
teşekkür ederim, benim de azaldı şimdi kanamam, yeniden başlamaz umarım. Perşembe randevu aldım doktordan, başlarsa gidicem kaçış yok :)

Back
X