Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm geçmiş olsunn neden kaybettin bebeğini. bende 15 haftalık gebeyım kanamam dandırda diyemiyorum dedivar yatıom sürekli bu yüzden sormak istedim[/QUOTE
Suyum geldi doktora gittik bekleyelim dedi böyle devam ederse gebeliğini malesef sonladıracağız dedi kesede sızıntı var dedi bebğimin suyu minimumdaydı bol su iç ve istarahet et dedi 2 gün sürmedi bu durum kanamayla suyum gelmeye devam edince apar topar hastaneye gittik hemen doğuma aldılar bebeğin doğsada yaşamaz dedi beklesek sana zarar verecek zehirlemeye başlayacak dedi ölü doğdu göstermediler herhangi bir sorunum yoktu 1 ay sonra kontrole gittiğimde bu durum senin şanssızlığın senin oturup kalkmanla hiç alakası yok dedi sana hiç bişey diyemiyorum dedi hamile kalmadan en az altı ay bekledikten sonra gelirsin keseyi sağlamlaştırmak için ilaç yazacağım ama bundan dolayıda suyun gelmiş diyemiyorum dedi
anladım canım..haklısın, neler hissettiğini tahmin ediyorum..
benimde ilk 3 ay kanamalıydı..ilaç ve istirahatle atlattım..
ama benimde 18.haftada suyu geldi..
sancı verilip, tıbbi tahliye yapıldı normal doğumla..
enfeksiyon oalbilir dendi..bu arada 3 aylık korunma süremde yeni bitti benim..
gebelik oluşursa, enfeksiyon üstüne yoğunlaşırız tahlillerle diye düşünüyorum
birde rahimağzı yetmezliğinden kaynaklanabiiyormuş, onunda gebelikte belirli bir haftada ölçülmesi gerekiyormuş..
o yüzden seni sordum, neden 6 ay diye..
forumda aynı durumu ileri haftalık gebelikte yaşayan var, korunma süresi hep 3 ay(sezaryen değilse)..
çok çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın.. inş. sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebeklerimiz olur..
kanamamın neden olduğu belli oldu 2 gün önce doktor kontrolümde rahimde kanın biriktiğini anestezi verilerek kanın boşaltılacağını söyledi doğumhaneye aldılar beni benden bir parça çıkarmışlar cevizden büyük doktorum patolojiye gönderdi parçayı eş keseden kalan parçalar yada mol gebelik olabilr dedi patoloji sonucunu bekliyoruz hayırlısı olur inşalllah
Çok geçmiş olsun.. inş patolojinde temiz çıkar.. Allahım bir daha yaşatmasın..
operasyon sonrası diye,şimdi kanaman yine oluyordur değil mi..kendini koru canım
görüşmek üzere..
çok sağolun kanamam azaldı 2 yada 3 gün sürecek geçecek dendi azaldı akıntı şeklinde benim korkum mol gebelik çıkmaz inşallah hayırlısı olsun çok korkuyorum
kürtajdan bi hafta kadar sonra muayeneye gitmişmiydin?
yani rahim temiz mi diye kontrol etmişmiydi dr'un? herşey yolundadır inş canım..
olumsuz düşünme .. inş kürtajdan kalan parçadır da temiz çıkar..
patoloji sonucum temiz çıktı şükürler olsun Allah isteyene herkese tez vakitde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok şükür