kanamam halen devam ediyor

kimbudeme

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2012
67
7
86
arkadaşlar bebeğimi kaybedeli 47 gün oldu 22+3 haftalık normal doğum yaptım.Benim kanamam halen devam ediyor lohusalığım neden hala bitmiyor

cnm geçmiş olsunn neden kaybettin bebeğini. bende 15 haftalık gebeyım kanamam var yatıom sürekli bu yüzden sormak istedim

çok çok geçmiş olsun ..
dr'una danışmalısın, bunun için ilaç veriliyormuş kanamayı kesmek için..çünkü 1 ay içinde adet görülmesini bekliyorlar..
benimde 18 haftalık kaybım oldu.. 28 gün sürdü kanama.. 2 gün sonrasındada adet oldum..
Allahım bir daha yaşatmasın, herkesten uzak etsin

cnm geçmiş olsunn neden kaybettin bebeğini. bende 15 haftalık gebeyım kanamam dandırda diyemiyorum dedivar yatıom sürekli bu yüzden sormak istedim[/QUOTE

Suyum geldi doktora gittik bekleyelim dedi böyle devam ederse gebeliğini malesef sonladıracağız dedi kesede sızıntı var dedi bebğimin suyu minimumdaydı bol su iç ve istarahet et dedi 2 gün sürmedi bu durum kanamayla suyum gelmeye devam edince apar topar hastaneye gittik hemen doğuma aldılar bebeğin doğsada yaşamaz dedi beklesek sana zarar verecek zehirlemeye başlayacak dedi ölü doğdu göstermediler herhangi bir sorunum yoktu 1 ay sonra kontrole gittiğimde bu durum senin şanssızlığın senin oturup kalkmanla hiç alakası yok dedi sana hiç bişey diyemiyorum dedi hamile kalmadan en az altı ay bekledikten sonra gelirsin keseyi sağlamlaştırmak için ilaç yazacağım ama bundan dolayıda suyun gelmiş diyemiyorum dedi

kanama bendede oldu ilk 3 ay ara ara iğne ilaç ve istirahatle kesildi son 2 ayda hiç bişeyim yoktu olacak olanın önüne geçilmiyor

6 ay mı korunma süresi verdi dr? normal olmuş tahliye, genelde 3 ay deniyor..
birde keseyi sağlamlaştırmak için ilaç verilecek -derken.. gebelikten önce mi, sonra mı ?:44:

ben 5,5 aylık dönemde 10 kilo aldım bu kilolardanda kurtulmak istiyorum ancak kendimi toparlarım psikolojik olarakda düzelmedim

anladım canım..haklısın, neler hissettiğini tahmin ediyorum..
benimde ilk 3 ay kanamalıydı..ilaç ve istirahatle atlattım..
ama benimde 18.haftada suyu geldi..
sancı verilip, tıbbi tahliye yapıldı normal doğumla..
enfeksiyon oalbilir dendi..bu arada 3 aylık korunma süremde yeni bitti benim..
gebelik oluşursa, enfeksiyon üstüne yoğunlaşırız tahlillerle diye düşünüyorum
birde rahimağzı yetmezliğinden kaynaklanabiiyormuş, onunda gebelikte belirli bir haftada ölçülmesi gerekiyormuş..
o yüzden seni sordum, neden 6 ay diye..
forumda aynı durumu ileri haftalık gebelikte yaşayan var, korunma süresi hep 3 ay(sezaryen değilse)..

çok çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın.. inş. sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebeklerimiz olur..

anladım canım..haklısın, neler hissettiğini tahmin ediyorum..
benimde ilk 3 ay kanamalıydı..ilaç ve istirahatle atlattım..
ama benimde 18.haftada suyu geldi..
sancı verilip, tıbbi tahliye yapıldı normal doğumla..
enfeksiyon oalbilir dendi..bu arada 3 aylık korunma süremde yeni bitti benim..
gebelik oluşursa, enfeksiyon üstüne yoğunlaşırız tahlillerle diye düşünüyorum
birde rahimağzı yetmezliğinden kaynaklanabiiyormuş, onunda gebelikte belirli bir haftada ölçülmesi gerekiyormuş..
o yüzden seni sordum, neden 6 ay diye..
forumda aynı durumu ileri haftalık gebelikte yaşayan var, korunma süresi hep 3 ay(sezaryen değilse)..

çok çok geçmiş olsun canım..
Allah bir daha yaşatmasın.. inş. sağlıkla geçecek gebelik, sağlıkla kavuşulacak bebeklerimiz olur..

Sen ne yaşadıysan aynısı farklı değildi benim durumumda ne yaşadıysan aynılarını yaşadım Amin inşallah

geçmiş olsun cnm allah sabır versin bende 25 nısanda kurtaj oldum kesem bozulmus almak zorunda kaldılar bende 45 gun sonra adet oldum fakat cok fazla kanamam oldu kanamayı azaltmak ıcın transamıne atlı ılac verdı dr gunde 3 tane aldım 4 gun ıcınde de kesıldı bu ılacı 5 gunden fazla kullanmamak gerekıyomuş geçmiş olsun tekrar

kanamamın neden olduğu belli oldu 2 gün önce doktor kontrolümde rahimde kanın biriktiğini anestezi verilerek kanın boşaltılacağını söyledi doğumhaneye aldılar beni benden bir parça çıkarmışlar cevizden büyük doktorum patolojiye gönderdi parçayı eş keseden kalan parçalar yada mol gebelik olabilr dedi patoloji sonucunu bekliyoruz hayırlısı olur inşalllah

kanamamın neden olduğu belli oldu 2 gün önce doktor kontrolümde rahimde kanın biriktiğini anestezi verilerek kanın boşaltılacağını söyledi doğumhaneye aldılar beni benden bir parça çıkarmışlar cevizden büyük doktorum patolojiye gönderdi parçayı eş keseden kalan parçalar yada mol gebelik olabilr dedi patoloji sonucunu bekliyoruz hayırlısı olur inşalllah

Çok geçmiş olsun.. inş patolojinde temiz çıkar.. Allahım bir daha yaşatmasın..
operasyon sonrası diye,şimdi kanaman yine oluyordur değil mi..kendini koru canım
görüşmek üzere..

Çok geçmiş olsun.. inş patolojinde temiz çıkar.. Allahım bir daha yaşatmasın..
operasyon sonrası diye,şimdi kanaman yine oluyordur değil mi..kendini koru canım
görüşmek üzere..

çok sağolun kanamam azaldı 2 yada 3 gün sürecek geçecek dendi azaldı akıntı şeklinde benim korkum mol gebelik çıkmaz inşallah hayırlısı olsun çok korkuyorum

çok sağolun kanamam azaldı 2 yada 3 gün sürecek geçecek dendi azaldı akıntı şeklinde benim korkum mol gebelik çıkmaz inşallah hayırlısı olsun çok korkuyorum

kürtajdan bi hafta kadar sonra muayeneye gitmişmiydin?
yani rahim temiz mi diye kontrol etmişmiydi dr'un? herşey yolundadır inş canım..
olumsuz düşünme .. inş kürtajdan kalan parçadır da temiz çıkar..

kürtajdan bi hafta kadar sonra muayeneye gitmişmiydin?
yani rahim temiz mi diye kontrol etmişmiydi dr'un? herşey yolundadır inş canım..
olumsuz düşünme .. inş kürtajdan kalan parçadır da temiz çıkar..

normal doğum yaptım eş kese çıkmadı anestezi verdiler öyle çıkardılar gittim 1 ay sonra gel demişti ultrasonla baktı temiz demişti.hayırlısı

patoloji sonucum temiz çıktı şükürler olsun Allah isteyene herkese tez vakitde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok şükür

patoloji sonucum temiz çıktı şükürler olsun Allah isteyene herkese tez vakitde isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah çok şükür

çok sevindim canımm, bak temiz çıkmış..
Allahım bir daha bu acıları göstermesin..Sağlıkla kavuşacağın bi bebeğin olsun inş..Allahım dileyen herkese, hepimize tez zamanda nasip etsin inşş

Back
X