Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol yat dinlen iş birazcık Allah’a kalmış. Geçmiş olsun inşallah pazartesi güzel haber verirsinMerhaba sabah kanamam oldu acile gittim alttan ultrason baktı 6mm kese gözüküyor yeni oluşuyor dedi hcg değerim 600dü 4 gün oldu 1779 çıktı sağlıklı yükselmemiş dedi progestan verdi yat dinlen bol bol pazartesi yine gel dedi böyle bişe yaşayan var mı ne yapma lazım
Merhaba sabah kanamam oldu acile gittim alttan ultrason baktı 6mm kese gözüküyor yeni oluşuyor dedi hcg değerim 600dü 4 gün oldu 1779 çıktı sağlıklı yükselmemiş dedi progestan verdi yat dinlen bol bol pazartesi yine gel dedi böyle bişe yaşayan var mı ne yapma lazım
inşallah teşekkür ederimBol bol yat dinlen iş birazcık Allah’a kalmış. Geçmiş olsun inşallah pazartesi güzel haber verirsin![]()
Çok teşekkür ederimİlk zaman bendede olmuştu
Muhakak yatmalısın. Agır iş yapma .
Ve birde progestanı gece yatarken alttan al öyle uyu
Zira daha etkiliymiş .
Ve bolca dua et .
Kanama her şekilde tehkikelidir .
Hele ki yeni oluşan bir gebelikte .
Şükür bizimki o zamanı atlattı inşaAllah srninde sorunun olmadan atlatmış ol.
Cok gecmis olsun allah kuzunu sana bagislasin. Benim görümcemin baya kanamasi oldu. Doktoru progestanı ıgne olarak verdi ilk onda duydum daha etkiliymis .bir sor istersen doktoruna.Merhaba sabah kanamam oldu acile gittim alttan ultrason baktı 6mm kese gözüküyor yeni oluşuyor dedi hcg değerim 600dü 4 gün oldu 1779 çıktı sağlıklı yükselmemiş dedi progestan verdi yat dinlen bol bol pazartesi yine gel dedi böyle bişe yaşayan var mı ne yapma lazım
Yatıp dinlenme n gerekiyor. Doktor kontrolünü de aksatma kanaman tekrarlarsa mutlaka doktora basvurMerhaba sabah kanamam oldu acile gittim alttan ultrason baktı 6mm kese gözüküyor yeni oluşuyor dedi hcg değerim 600dü 4 gün oldu 1779 çıktı sağlıklı yükselmemiş dedi progestan verdi yat dinlen bol bol pazartesi yine gel dedi böyle bişe yaşayan var mı ne yapma lazım
Amin inşallah teşekkür ederim pazartesi gidince sorarımCok gecmis olsun allah kuzunu sana bagislasin. Benim görümcemin baya kanamasi oldu. Doktoru progestanı ıgne olarak verdi ilk onda duydum daha etkiliymis .bir sor istersen doktoruna.
Kanamam durmadı ki zaten ama eve gönderdi ilaç verip çoğalır sa ve pıhtı olursa gel dediYatıp dinlenme n gerekiyor. Doktor kontrolünü de aksatma kanaman tekrarlarsa mutlaka doktora basvur
Kanamanizi tarif edebilir misiniz banaKanamam durmadı ki zaten ama eve gönderdi ilaç verip çoğalır sa ve pıhtı olursa gel dedi
Miktarı rengi gibi mesela lekelenme şeklinde mı geliyorKanamanizi tarif edebilir misiniz bana
Açık renk ve az az geliyor mesela hastaneye giderken günlük ped takılıydı çok az gelmişti ona eve gelince normal ped koydum ona da az gelmişti wc gittim kaç kez wcde hiç gelmediMiktarı rengi gibi mesela lekelenme şeklinde mı geliyor
Şimdi önemli olan sizin sakın olmanız unutmayın ki stres korku bebeğinize iyi gelmeyecektir. İlk olarak rahatlamanizi istiyorum. Kanamanizda artma ve pıhtı gelmesi gibi bir durum olursa en kısa zamanda doktora gitmeniz gerekir şuan sadece yatıp dinlenin ve rahat bir nefes alın korku endişe bunlara şuan hiç gerek yok unutmayın ki kanama olması gibi bir durum ile ilk defa karşılaşılmiyor çok kişinin başına geliyor ve sağlıklı bebeklerde dogabiliyor. Siz rahat olun biraz tatil yapın yatıp dinlenin. Çok geçmiş olsun diliyorum. Aklınıza takılan birşey olursa istediğiniz zaman sorabilirsiniz. Ben ebeyim. Sizlere yardımcı olmaya çalışacağımAçık renk ve az az geliyor mesela hastaneye giderken günlük ped takılıydı çok az gelmişti ona eve gelince normal ped koydum ona da az gelmişti wc gittim kaç kez wcde hiç gelmedi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Peki sizce değerim ve kese boyutu sıkıntılı mıŞimdi önemli olan sizin sakın olmanız unutmayın ki stres korku bebeğinize iyi gelmeyecektir. İlk olarak rahatlamanizi istiyorum. Kanamanizda artma ve pıhtı gelmesi gibi bir durum olursa en kısa zamanda doktora gitmeniz gerekir şuan sadece yatıp dinlenin ve rahat bir nefes alın korku endişe bunlara şuan hiç gerek yok unutmayın ki kanama olması gibi bir durum ile ilk defa karşılaşılmiyor çok kişinin başına geliyor ve sağlıklı bebeklerde dogabiliyor. Siz rahat olun biraz tatil yapın yatıp dinlenin. Çok geçmiş olsun diliyorum. Aklınıza takılan birşey olursa istediğiniz zaman sorabilirsiniz. Ben ebeyim. Sizlere yardımcı olmaya çalışacağım
Onların siz progestan kullanırken izlenmesi gerekiyor şuan birşey söylemek için erkenÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. Peki sizce değerim ve kese boyutu sıkıntılı mı