Kanamam oldu yardım edin

buket_buket1665

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2021
48
23
38
31
Hanımlar merhaba dün gece kanamam oldu ayak kırmızı renk deydim panikledik hemen acile gittik 15 haftalık hamileyim doktor ulutrasyonla baktı Bebeğin kalp atışım vardı bir sıkıntı yok dedi ne iş yapıyorsun dedi AVM de çalışıyorum mağaza açayım dedim ayakta mısın dedi evet dedim çoğu zaman ayaktayım bir içersinde yorulmus olabilirsin çok ayakta kalmış olabilirsin ondan da kanama olmuş olabilir dedi Bir de birkaç tane ağır bir şey kaldırmıştın yani 5 6 kiloluk ürünlerydı Ondan olmuş olabilir mi sizce? Bir de eşim de ben de kan uyuşmazlığı var doktor iğne yaptı ve progesteron iğnesi de yaptı, Sonra kanamam kesildi. Geçen hafta idrarım dan kan gelmişti idrar tahlili yapmış Enfeksiyon çıktı ama bu sefer idrarından değil adet kanaması gibi kan geldi, İki hafta rapor yazdı hiçbir iş yapmayacaksın sadece yatacaksın dinleneceksin dedi, Bir daha olursa diye çok korkuyorum çünkü düşük tehlikemde varmış. Ne olursunuz bana yardım edin ben şimdi ne yapacağım

Önem de hamilelik süresinde kanama yaşadım bir kaç kere ama çok fazlaydı yani durmayacak gibi sürekli yattım hiç kalkmadan proluton ve Protestan iğnelerini sürekli kullandım

Önem de hamilelik süresinde kanama yaşadım bir kaç kere ama çok fazlaydı yani durmayacak gibi sürekli yattım hiç kalkmadan proluton ve Protestan iğnelerini sürekli kullandım
İğnelerin fotosunu atar mısınız çok geçmiş olsun kanamam var iğne ilaç içiyorum durmuyor kalp atışı duymadm henuz

Merhaba bisey sormak istiyorum çok acil lütfen? Ben 6+4 günlük hamileyim bugün kontrole gittim doktor keseyi gördü bikac tahlil yaptirdi ve yarin tekrar gelmemi istedi. Eve geldim karnima bi sanci girdi ve adet kanamasi gibi kan geldi. Sebebi ne olabilir nolur yardimci olur musunuz ilk gebeligim ve cok endiseliyim.

İğnelerin fotosunu atar mısınız çok geçmiş olsun kanamam var iğne ilaç içiyorum durmuyor kalp atışı duymadm henuz
İğnelerin kuruşunuzla ama ben Progestan ampul günde iki kere haftada bir proluton yaptırıyordum daha sonra progedtan ampul günde bir kereye düşmüştü daha sonra sadece haftada bir proluton yaptırdım kanama azaldıkça iğneleri azalttık inş geçer sizinde ama ben o zamanlar hareket çok az ettim

Back
X