Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradim 1 saat istiraat etmemi sivi alımını artırmami ve kanamayı takip etmem gerektiğini söyledi sizce muayene olmaliyimHayır canım bence hiç normal değil . Hemen doktoruna danışmalısın .
Aradim 1 saat istiraat etmemi sivi alımını artırmami ve kanamayı takip etmem gerektiğini söyledi sizce muayene olmaliyim
Canım bilmiyorum hala geliyor mu ben kanamadan sonra gittim. Doktorum jel yaparken tahriş olmuş olabilir dedi. Zaten ara ara jel koyu kahve tortu olarak geliyor. Bende normal dedi kese etrafında kanama görmedi çok şükür. İçin rahat etsin istiyorsan yine gidip baktır. Benim doktorum da iğne vermişti sadece her ihtimale karşı ama ben kendi kendimi yemeyeyim diye gittim baktırdım. Daha öncesinde 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden en ufak şeyden korkuyorum ben.Ben keseyi gördüm dün çok şükür vajinal muay3ne ile o yapmış olabilir mi
Şu anda kesildi ya sanırım yerleşme kanamasi gibi bisey oldu doktorum aradim endişelenmeye gerek yok devamı gelmediği sürece sorun yok dedi şu an beyaz akıntıya döndü ama ben öyle görünce çok korktumCanım bilmiyorum hala geliyor mu ben kanamadan sonra gittim. Doktorum jel yaparken tahriş olmuş olabilir dedi. Zaten ara ara jel koyu kahve tortu olarak geliyor. Bende normal dedi kese etrafında kanama görmedi çok şükür. İçin rahat etsin istiyorsan yine gidip baktır. Benim doktorum da iğne vermişti sadece her ihtimale karşı ama ben kendi kendimi yemeyeyim diye gittim baktırdım. Daha öncesinde 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden en ufak şeyden korkuyorum ben.![]()
Bugüne kadar ben de aynı şeylerden çok korktum. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahŞu anda kesildi ya sanırım yerleşme kanamasi gibi bisey oldu doktorum aradim endişelenmeye gerek yok devamı gelmediği sürece sorun yok dedi şu an beyaz akıntıya döndü ama ben öyle görünce çok korktum
ins rabbim hepimize sağlık versin ins kucağıma alalimBugüne kadar ben de aynı şeylerden çok korktum. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah![]()
Içime şu serptin çok sagolKanamalı hamilelik geçirdim hep yattım sadece WC’ye ve yemek yemeye kalkardım 4 aya kadar sürmüştü çok şükür sağlıkla doğurdum inşllh atlatırısn çabuk yeterki stres olma
Hemen en yakın sağlık merkezine gidinArkadaşlar 5+3gunluk hamileyim bugün 1 damla pıhtı gibi kanamam oldu normalmi
Olabilir ama ihmal etmeden gidin hemen doktoraArkadaşlar 5+3gunluk hamileyim bugün 1 damla pıhtı gibi kanamam oldu normalmi