Kanamam oldu yardimmm!!

Cikssekil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2.155
5.691
88
32
Arkadaşlar 5+3gunluk hamileyim bugün 1 damla pıhtı gibi kanamam oldu normalmi

Hayır canım bence hiç normal değil . Hemen doktoruna danışmalısın .

Aradim 1 saat istiraat etmemi sivi alımını artırmami ve kanamayı takip etmem gerektiğini söyledi sizce muayene olmaliyim

uzak çok hareket etme ve takip et çoğalırsa git. doktorunu dinle henüz küçük böyle şeyler olabilir

Benim de iki gün önce oldu ben de şuan 5+5 hamileyim. Peçeteye bir kaç damla pembe kan geldi akşam üstüydü. Progestan iğne yaptırmamı söyledi hastahane. İki gün kullandım bir daha gelmedi bugün de kontrole gittim. Keseyi de görmüş olduk bahane ile çok şükür rahim için bir kanama görmedi.
Jel kullanıyordum günde iki defa o tahriş etmiş olabilir dedi. Ama sen de için rahat etmesi için bir muayene yaptır canım istersen 🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Ben keseyi gördüm dün çok şükür vajinal muay3ne ile o yapmış olabilir mi
Canım bilmiyorum hala geliyor mu ben kanamadan sonra gittim. Doktorum jel yaparken tahriş olmuş olabilir dedi. Zaten ara ara jel koyu kahve tortu olarak geliyor. Bende normal dedi kese etrafında kanama görmedi çok şükür. İçin rahat etsin istiyorsan yine gidip baktır. Benim doktorum da iğne vermişti sadece her ihtimale karşı ama ben kendi kendimi yemeyeyim diye gittim baktırdım. Daha öncesinde 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden en ufak şeyden korkuyorum ben. 😞

İlk zamanlar düşük riskin olabilir özellikle tedaviyse. Ben üçüzlerle basladım gebeliğe ve sıkıntı olmasın diye kanama gibi pruloton depot iğne kullandım hamilelik bitene kadar ve 3 ayda progestan iğne kullandım. Doktoruna sor mutlaka kullanman gerekırse sende kullan.

Canım bilmiyorum hala geliyor mu ben kanamadan sonra gittim. Doktorum jel yaparken tahriş olmuş olabilir dedi. Zaten ara ara jel koyu kahve tortu olarak geliyor. Bende normal dedi kese etrafında kanama görmedi çok şükür. İçin rahat etsin istiyorsan yine gidip baktır. Benim doktorum da iğne vermişti sadece her ihtimale karşı ama ben kendi kendimi yemeyeyim diye gittim baktırdım. Daha öncesinde 8 haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden en ufak şeyden korkuyorum ben. 😞
Şu anda kesildi ya sanırım yerleşme kanamasi gibi bisey oldu doktorum aradim endişelenmeye gerek yok devamı gelmediği sürece sorun yok dedi şu an beyaz akıntıya döndü ama ben öyle görünce çok korktum

Şu anda kesildi ya sanırım yerleşme kanamasi gibi bisey oldu doktorum aradim endişelenmeye gerek yok devamı gelmediği sürece sorun yok dedi şu an beyaz akıntıya döndü ama ben öyle görünce çok korktum
Bugüne kadar ben de aynı şeylerden çok korktum. Allah evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Kanamalı hamilelik geçirdim hep yattım sadece WC’ye ve yemek yemeye kalkardım 4 aya kadar sürmüştü çok şükür sağlıkla doğurdum inşllh atlatırısn çabuk yeterki stres olma

Doktorumla sürekli irtibat halindeyim kanama tekrar ederse hemen gidicem ama.su an kesildi beyaz akıntıya döndü

Back
X