Soğan suyu içenlerrrr

Hamile kalmak istediğim dönemde soğan suyunu denemiştim. Ve aynı ay çok acılı adet kanaması geçirdim hastanelik olmuştum serum falan yedim. SOĞAN SUYU BAZILARINA İYİ GELSE DE BAZILARINA GELMİYOR. BİLİNÇSİZCE KÜR KULLANMAYIN.
Doğrudur size katılıyorum tabi iyi gelmiyorsa devam etmek zorunda değilsiniz kimseyi zorlamıyorum ben sadece öncülük ediyorum ben denedim bana iyi geldi sonuç da güzel haber aldım Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah 🌸🌸

Kızlar merhaba geçen ay soğan kürüne başladım ben sabah akşam düzenli olarak içtim ve bi hafta sonra adet oldum ama 2 gün sürdü kanamam sadece normalde bir hafta sürerdi yani şöyle 3 gün normal kanamam olurdu 2 gün leke gelirdi son 2 gün de kanamam olur biterdi bu arada düşük yapmıştım hamile kalmıyordum onun için soğan kürünü uyguladım düşükten sonra kanamam pıhtı olarak aktı hep 6 ay oldu düşük yapalı da geçen ay da soğan suyunu yaptım bunda adet kanamam su gibi aktı ama 2 gün sürdü böyle olan var mı aranızda bu ay değerlendirme yapacağım bakalım hamilelik olacak mı 🥰🥰
Canım ne yaptın var mı bir gelişme?

Kızlarr merhaba geçen ay soğan kürüne başladım normal adet düzenimde gördüm sonrasında dedim bu ay da deniyim sonra incir küürne başlarım bu ay da yaptım ve hamileyim cidden işe yarıyor eşim inanmıyordu ama ilk ay bence enfeksiyonum vardı ve temizledi sonraki ay da yumurta çatlamasına yardımcı oldu çünkü yumurtlama hünlerinde hiç kasık ağrısı çekmezdim ilk defa o gün kasıklarım ağrıdı demekki gerçekten faydası oldu kesinlikle öneriyorum deneyin

Kızlarr merhaba geçen ay soğan kürüne başladım normal adet düzenimde gördüm sonrasında dedim bu ay da deniyim sonra incir küürne başlarım bu ay da yaptım ve hamileyim cidden işe yarıyor eşim inanmıyordu ama ilk ay bence enfeksiyonum vardı ve temizledi sonraki ay da yumurta çatlamasına yardımcı oldu çünkü yumurtlama hünlerinde hiç kasık ağrısı çekmezdim ilk defa o gün kasıklarım ağrıdı demekki gerçekten faydası oldu kesinlikle öneriyorum deneyin
Tebrik ediyorum canım Allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️ evet gerçekten düzenli kullandıktan sonra faydasını görüyorsun ilk başta içindeki iltihap be kisleri temizliyor varsa tabi hamile kalmanda çok büyük bir etken doğal yolla gebe kalıyorsun en önemlisi içini temizliyor gebe kalmana engel olabilecek şeyleri yok ediyor ve sonrası Allahın hikmeti bu mucizeyi şahitlik ediyorsun ❤️❤️❤️

Tebrik ediyorum canım Allah kucagına da almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️ evet gerçekten düzenli kullandıktan sonra faydasını görüyorsun ilk başta içindeki iltihap be kisleri temizliyor varsa tabi hamile kalmanda çok büyük bir etken doğal yolla gebe kalıyorsun en önemlisi içini temizliyor gebe kalmana engel olabilecek şeyleri yok ediyor ve sonrası Allahın hikmeti bu mucizeyi şahitlik ediyorsun ❤️❤️❤️
Biz 15+3 teyiz henüz cinsiyet öğrenemedik ama bu ayın sonunda randevu aldım gidince bakacağım artık 🤗🤗🩷🩷

Back
X