- Konu Sahibi d_targaryen
carsanva kan değerim 10000 di bi anda kanamam başladı hastane geldik doktor yok gelmiyor iğne serum verildi değerim 16000 çıktı az demi... düsük yapıyorum demi ... doktor gelmedi gerek görmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama değerim neden düştü bi şey mi oldu yoksa gece boyu hastanedeydim hala serum takılıCanım pruloton vurdur. Belkı yerleşme kanamasıdır. Ben ilk uc ay her sabh progestan 50 mg iğne vurdurdum. Agrılı bj iğne kamyon carpmıs gıbı oluyon ama cok etkılı. Bhnun yanında da haftada bır pruloton. Ikız hamılesın bıde tedavıyle oldu, o yuzden rahımı beslemen lazım. Ve ben 4 ay sabah aksam 1 estrofem khllandım rahjm kalınlıgımda sıkıntı oldugu için
Çok mu kanaman canım.belli bi değerden sonra çok artmaz zaten.belki ikiydi tek e düştü onun kanaması.proluton mutlaka vurdurAma değerim neden düştü bi şey mi oldu yoksa gece boyu hastanedeydim hala serum takılı
Canım çok geçmiş olsun hiç ayağa kalkma tuvalet ihtiyacın için bile kalkma şöyle sürgü versinler bende yaşadım doktorum ayağa kalkmami yasakladı tuvalet içinde sürgü verdiler önemli bu doktorunda bi zahmet gelsin ne demek gerek görmemişAma değerim neden düştü bi şey mi oldu yoksa gece boyu hastanedeydim hala serum takılı
Rabbim yardimcin olsuncarsanva kan değerim 10000 di bi anda kanamam başladı hastane geldik doktor yok gelmiyor iğne serum verildi değerim 16000 çıktı az demi... düsük yapıyorum demi ... doktor gelmedi gerek görmemiş
Canım kese iki tane duruyor biri küçük sadece . Günü nasıl geçirdik anlamadık . İğne vurulduğu serum takılı dünden beri . İnşallah beneklerin olduğunu da görürüm .Çok mu kanaman canım.belli bi değerden sonra çok artmaz zaten.belki ikiydi tek e düştü onun kanaması.proluton mutlaka vurdur
baska doktor yokmuş doktor sürekli geliyormuş acil olmayınca gelmiyormuş . Pratisyen hekimler beni korkuttu kan değerim yüzünden ya kimyasal dediler ya dış gebelik dediler bu gün hem kendi doktorun ile konuştuk hem de buraya gelen doktor artık senin kan vermene gerek yok sen o seviyeyi geçmişsin dediler beni rahatlattılarCanım çok geçmiş olsun hiç ayağa kalkma tuvalet ihtiyacın için bile kalkma şöyle sürgü versinler bende yaşadım doktorum ayağa kalkmami yasakladı tuvalet içinde sürgü verdiler önemli bu doktorunda bi zahmet gelsin ne demek gerek görmemiş
Kese de kan yok canım şükür yokmuş ama daha sadece kese olmuş zaten adet takvimime göre 4+6 dayım normal dedi . İnşallah güzel geçerKesebve kese içi gözüküyor mu. Kese ve etrafında kanama alanı varmı. Kese ıçi ve yakınn cevresınde kansma alanı yoksa sakın ayaga kalkma. Ben 8 ay kanama alanı olup doguranı bılıyorum. Dua et ve bol bol yat dınlen
amin hepimizin canım inşallah inşallahRabbim yardimcin olsun
Canım RABBIM yavrularını sağlıklı sıhhatli birşekilde kucağına almayı nasip etsin ümmeti muhammedle beraber evet banada 10000 den sonra değerler 2 kat artıyo düzensiz oluyo demişlerdi bununla geçmiş olsun bi daha yaşatmasin RABBIMCanım kese iki tane duruyor biri küçük sadece . Günü nasıl geçirdik anlamadık . İğne vurulduğu serum takılı dünden beri . İnşallah beneklerin olduğunu da görürüm .
baska doktor yokmuş doktor sürekli geliyormuş acil olmayınca gelmiyormuş . Pratisyen hekimler beni korkuttu kan değerim yüzünden ya kimyasal dediler ya dış gebelik dediler bu gün hem kendi doktorun ile konuştuk hem de buraya gelen doktor artık senin kan vermene gerek yok sen o seviyeyi geçmişsin dediler beni rahatlattılar
Canım kese iki tane duruyor biri küçük sadece . Günü nasıl geçirdik anlamadık . İğne vurulduğu serum takılı dünden beri . İnşallah beneklerin olduğunu da görürüm .
O zaman şükür canım.acaba kesenin biri ufaksa o kendini atmaya mı çalışıyor nedir.niye kanama olduysa.inşallah bebeklerini de görürsün arkadaşım
Ay maşallah çok sevindim insan çok korkuyor bi de düşeceği varsa düşer diye bakılıyor ama elden bi şey gelmemesi çok kötü oluyorCanim ben 11+2 de cok yogun kanamam oldu bildigin sakir sakir kan akiyordu ve 2 parca dusurdum aylarca yattim hergun progestan igne haftalik pruloton vurdurdum bebegimin plesentasi asagidaymis ve siyrilmis dedi doktor sukur simdi kuzucugum yanimda 6. Ayimizi doldurduk kismeti varsa Allahin izniyle geliyor dunyaya sende stres yapma sadece iyi bir dr a git yarin
Allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sağlıkla kucağımıza alırızCanım RABBIM yavrularını sağlıklı sıhhatli birşekilde kucağına almayı nasip etsin ümmeti muhammedle beraber evet banada 10000 den sonra değerler 2 kat artıyo düzensiz oluyo demişlerdi bununla geçmiş olsun bi daha yaşatmasin RABBIM
kullanacağım canım onlar sayesinde inşallah tutunurİnşallah güzel ilerler. Kesede kanama alanı yoksa korkma. Ama dıkkat et. Pruloton ve progestan cok etkılı doktora sorarak baslarsın
amin canımAllah yardımcın olsun canım inşallah.