- 26 Ağustos 2023
- 35
- 11
- 3
- 24
- Konu Sahibi Berfin blut
-
Bende ayni durumu yasadim. Hic beklemeden doktora gidin bence ne olur ne olmazKızlar ben 6 haftalık gebeyim dün birkaç damla kanamam oldu bu sabah kalktiğimda kanamam yine olmuştu bu defa biraz daha fazlaydı ve küçük kan toplaması gibiydi bide ben bu gebeliğimden önce akar gebelik geçirdim doktorum bana kese görünüyor ama henüz bebek gorunmuyor dedi tekrar Jan testi verdik bir hafta sonra cikicak kanamam da dün pembeydi bu gün de kahverengi sizc düşük mü
Gitimn gelicek hafta tekrar gel dedi kan aldı benden embriyo daha oluşmamış dedi adet kanaması da olabilir dedi ama kan testim pozitif HCG bir hafta önce 45 ti şuan bilmiyorum bir haftada sonra tekrar gel dedi kanamam da sümüksü kıvamı ve kahverengiBende ayni durumu yasadim. Hic beklemeden doktora gidin bence ne olur ne olmaz
Benimde oyle oldu ilk haftalarda igne ve dufaston yazdi doktor durdu.Kızlar ben 6 haftalık gebeyim dün birkaç damla kanamam oldu bu sabah kalktiğimda kanamam yine olmuştu bu defa biraz daha fazlaydı ve küçük kan toplaması gibiydi bide ben bu gebeliğimden önce akar gebelik geçirdim doktorum bana kese görünüyor ama henüz bebek gorunmuyor dedi tekrar Jan testi verdik bir hafta sonra cikicak kanamam da dün pembeydi bu gün de kahverengi sizc düşük mü
Benimde oyle oldu ilk haftalarda igne ve dufaston yazdi doktor durdu.
Düşük yaptığımı bilmiyorum ben sence evd test yapsam beli olurmuBenimde oyle oldu ilk haftalarda igne ve dufaston yazdi doktor durdu.
Kızlar yaptım test düşük yapmışım kıpkırmızı çizgiyken bu gün bembeyazDüşük yaptığımı bilmiyorum ben sence evd test yapsam beli olurmu
canım bir doktorada gorun mutlaka rahminde birşeyler kalmasin inşallah birdahaki sefere saglikli hamilelik olurKızlar yaptım test düşük yapmışım kıpkırmızı çizgiyken bu gün bembeyaz
İnşallah iki defadır düşük oluyor artık korkuyorum hamile olmaktancanım bir doktorada gorun mutlaka rahminde birşeyler kalmasin inşallah birdahaki sefere saglikli hamilelik olur
Akarr gebelik neKızlar ben 6 haftalık gebeyim dün birkaç damla kanamam oldu bu sabah kalktiğimda kanamam yine olmuştu bu defa biraz daha fazlaydı ve küçük kan toplaması gibiydi bide ben bu gebeliğimden önce akar gebelik geçirdim doktorum bana kese görünüyor ama henüz bebek gorunmuyor dedi tekrar Jan testi verdik bir hafta sonra cikicak kanamam da dün pembeydi bu gün de kahverengi sizc düşük mü
Skar gebelik yazıcaktım sezeryan yerine yapışıyir ve kısa süre sonra kalp atışı duruyirAkarr gebelik ne
Aaa ilk kez duydum ben de sezeryanliyimSkar gebelik yazıcaktım sezeryan yerine yapışıyir ve kısa süre sonra kalp atışı duruyir
İlk oğlum da sezeryan yaptılar sıkıntılıydı ikinci gebelikte 1 yıl geçti aradan gebe kaldım 7 ci haftada skar gebelik denildi ameliyatı yapan doktor sezeryan yerini içerden açık bırakmış birkaç santim bebek oraya yerleşince hayati risk tasıyor zaten hemen sonra kalbi durdu ve ameliyata aldılar 1 yıl sonra tekrar düşündüm ve skar gebelikten sonra tekrar düşük oldu yani bilmiyorum bu skar gebelik yaşayanlar aceba hamile kalınıyor mu bilemedimDoğumdan kaç ay sonra hamile kaldınız ki siz
Duşuk nedeninin ne oldugunu doktor soyluyormuİnşallah iki defadır düşük oluyor artık korkuyorum hamile olmaktansilik çıktı bu defa da
Cok üzüldüm rabbim bir daha yasatmasinİlk oğlum da sezeryan yaptılar sıkıntılıydı ikinci gebelikte 1 yıl geçti aradan gebe kaldım 7 ci haftada skar gebelik denildi ameliyatı yapan doktor sezeryan yerini içerden açık bırakmış birkaç santim bebek oraya yerleşince hayati risk tasıyor zaten hemen sonra kalbi durdu ve ameliyata aldılar 1 yıl sonra tekrar düşündüm ve skar gebelikten sonra tekrar düşük oldu yani bilmiyorum bu skar gebelik yaşayanlar aceba hamile kalınıyor mu bilemedim
Teşekkür ederim bütün enelere yaşatmasin inşallahCok üzüldüm rabbim bir daha yasatmasin
Maalesef söyledim ama ne olduğunu bilemiyoruz dediler ben Almanya'da ikamet ediyorum burdaki doktorlar düşük için tedavi veriyorlar sadeceDuşuk nedeninin ne oldugunu doktor soyluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?