• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kanamam var bi bakın nolur

belirsizb

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
30 Martta klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. iki gün önce beta verdim 7 çıktı sonuç. Kanama önce lekelenme olarak başlaadı ama sonradan kanama kırmızıya döndü. Normal adetim gibi bir kanamam olmuyor. Pedim dolmadı. Bebek düşüyor mudur :(

30 Martta klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. iki gün önce beta verdim 7 çıktı sonuç. Kanama önce lekelenme olarak başlaadı ama sonradan kanama kırmızıya döndü. Normal adetim gibi bir kanamam olmuyor. Pedim dolmadı. Bebek düşüyor mudur :(
Canım 7 gri bir değer zaten hamile bile olmayabilirsin belkide bende 6,73 görüp sonraki gün yoğun regl olmuştum gebelik yoktu yani

3. kimyasal gebeliğim. Artık düşmesin istiyorum :(((
Canım kimyasal diyemeyiz ki canını sıkma 10 a kadar çıkan değer gayet normal gebelik var diyemeyiz hatta bede öyle çıktığında doktor adet olabilirsin olmazsan gel demişti adet önceside bazen artabiliyormuş hormon

rahim filmi çektirmiş miydiniz bir sorun çıktı mı sizde

Hayır çektirmedim hiç canım çünkü doktor gebelik olduğunu bile düşünmedi gerek duymadı
ben tekrar gebelik düşündüğüm için sordum ama. Yani şu an tabiiki bu kanamanın ardında yapacak çok da bir şey kalmadı :( daha sonra bi film çekmem gerekiyormuş

ben tekrar gebelik düşündüğüm için sordum ama. Yani şu an tabiiki bu kanamanın ardında yapacak çok da bir şey kalmadı :( daha sonra bi film çekmem gerekiyormuş
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 🤲🏻☺️

Ben de klomen sonrası çatlatma iğnesi yaptım
çatlatma iğnesi günü saymazsak 12 gün sonra kanda 24.11 gördüm ümitlendim iki gün sonra yani bugün verdiğim kanda 16.17 çıkmış bütün umutlarım gitti :(

Ben de klomen sonrası çatlatma iğnesi yaptım
çatlatma iğnesi günü saymazsak 12 gün sonra kanda 24.11 gördüm ümitlendim iki gün sonra yani bugün verdiğim kanda 16.17 çıkmış bütün umutlarım gitti :(
ilk kullanışınız mı? ben ilk denemede 138 değerlerini görmüştüm :(

Bu ikinci iğnem önceki iğnemde hiçbirşey çıkmamıştı ama bu sefer aşırı kasık ağrım bel ağrım var
Bi umutla pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir burda çok okudum düşüp geri yükselenler olmuş ama artık kan verip bakmaya bile korkuyorum 🥺

Bu ikinci iğnem önceki iğnemde hiçbirşey çıkmamıştı ama bu sefer aşırı kasık ağrım bel ağrım var
Bi umutla pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir burda çok okudum düşüp geri yükselenler olmuş ama artık kan verip bakmaya bile korkuyorum 🥺
hadi bakalım inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız. benim kanamam regle döndü maalesef

Back
X