Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 7 gri bir değer zaten hamile bile olmayabilirsin belkide bende 6,73 görüp sonraki gün yoğun regl olmuştum gebelik yoktu yani30 Martta klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. iki gün önce beta verdim 7 çıktı sonuç. Kanama önce lekelenme olarak başlaadı ama sonradan kanama kırmızıya döndü. Normal adetim gibi bir kanamam olmuyor. Pedim dolmadı. Bebek düşüyor mudur![]()
3. kimyasal gebeliğim. Artık düşmesin istiyorumCanım 7 gri bir değer zaten hamile bile olmayabilirsin belkide bende 6,73 görüp sonraki gün yoğun regl olmuştum gebelik yoktu yani
Canım kimyasal diyemeyiz ki canını sıkma 10 a kadar çıkan değer gayet normal gebelik var diyemeyiz hatta bede öyle çıktığında doktor adet olabilirsin olmazsan gel demişti adet önceside bazen artabiliyormuş hormon3. kimyasal gebeliğim. Artık düşmesin istiyorum((
Hayır çektirmedim hiç canım çünkü doktor gebelik olduğunu bile düşünmedi gerek duymadırahim filmi çektirmiş miydiniz bir sorun çıktı mı sizde
ben tekrar gebelik düşündüğüm için sordum ama. Yani şu an tabiiki bu kanamanın ardında yapacak çok da bir şey kalmadıHayır çektirmedim hiç canım çünkü doktor gebelik olduğunu bile düşünmedi gerek duymadı
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinben tekrar gebelik düşündüğüm için sordum ama. Yani şu an tabiiki bu kanamanın ardında yapacak çok da bir şey kalmadıdaha sonra bi film çekmem gerekiyormuş
çok teşekkür ederim inşallah canım benimHakkında hayırlısı olsun inşallah canım rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin![]()
30 Martta klomen sonrası çatlatma iğnesi oldum. iki gün önce beta verdim 7 çıktı sonuç. Kanama önce lekelenme olarak başlaadı ama sonradan kanama kırmızıya döndü. Normal adetim gibi bir kanamam olmuyor. Pedim dolmadı. Bebek düşüyor mudur![]()
ilk kullanışınız mı? ben ilk denemede 138 değerlerini görmüştümBen de klomen sonrası çatlatma iğnesi yaptım
çatlatma iğnesi günü saymazsak 12 gün sonra kanda 24.11 gördüm ümitlendim iki gün sonra yani bugün verdiğim kanda 16.17 çıkmış bütün umutlarım gitti![]()
Gebelik olduğunu düşünmedi ne demek kaç yıldır korunmuyorsunuz ve iki kez kimyasal olmuşsunuz başka doktora gidinHayır çektirmedim hiç canım çünkü doktor gebelik olduğunu bile düşünmedi gerek duymadı
ilk kullanışınız mı? ben ilk denemede 138 değerlerini görmüştüm![]()
Bu ikinci iğnem önceki iğnemde hiçbirşey çıkmamıştı ama bu sefer aşırı kasık ağrım bel ağrım varilk kullanışınız mı? ben ilk denemede 138 değerlerini görmüştüm![]()
hadi bakalım inşallah siz güzel sonuçlar alırsınız. benim kanamam regle döndü maalesefBu ikinci iğnem önceki iğnemde hiçbirşey çıkmamıştı ama bu sefer aşırı kasık ağrım bel ağrım var
Bi umutla pazartesi tekrar kan vereceğim inşallah yükselir burda çok okudum düşüp geri yükselenler olmuş ama artık kan verip bakmaya bile korkuyorum![]()