A Azer271 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 68 4 1 28 Pazar 00:00 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #1 Klinige kan tahlili verdim hamilelik var dediler şimdide de kanamam oldu adetmi oluyorum nedir bu acaba başına gelen yaşayan varmı
Klinige kan tahlili verdim hamilelik var dediler şimdide de kanamam oldu adetmi oluyorum nedir bu acaba başına gelen yaşayan varmı
G glory13 Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2025 298 60 13 25 Pazar 00:16 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #2 Azer271 .!.: Klinige kan tahlili verdim hamilelik var dediler şimdide de kanamam oldu adetmi oluyorum nedir bu acaba başına gelen yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Düşük olabilir acile gidin
Azer271 .!.: Klinige kan tahlili verdim hamilelik var dediler şimdide de kanamam oldu adetmi oluyorum nedir bu acaba başına gelen yaşayan varmı Genişletmek için tıkla... Düşük olabilir acile gidin
pinkflowerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2024 1.561 1.695 53 Pazar 00:29 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #3 Yoğun mu kanamanız bide kese vs görüldü mü
A Azer271 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 68 4 1 28 Pazar 00:33 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #4 glory13 .!.: Düşük olabilir acile gidin Genişletmek için tıkla... Kan tahlili yanılma payı varmı ki düşük oldunuda sanmıyorum pinkflowerrr .!.: Yoğun mu kanamanız bide kese vs görüldü mü Genişletmek için tıkla... Yoğun değil bir iki damla geldi bekliyorum artacakmi kan tahlilinde hamilelik başlangıcı dediler daha 2saat oluyor ögrenelim adetmi oluyorum acaba
glory13 .!.: Düşük olabilir acile gidin Genişletmek için tıkla... Kan tahlili yanılma payı varmı ki düşük oldunuda sanmıyorum pinkflowerrr .!.: Yoğun mu kanamanız bide kese vs görüldü mü Genişletmek için tıkla... Yoğun değil bir iki damla geldi bekliyorum artacakmi kan tahlilinde hamilelik başlangıcı dediler daha 2saat oluyor ögrenelim adetmi oluyorum acaba
pinkflowerrr Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Nisan 2024 1.561 1.695 53 Pazar 00:37 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #5 Devamı gelmediyse korkmayın bekleyin bakalım
G glory13 Üye Kayıtlı Üye 19 Şubat 2025 298 60 13 25 Pazar 00:38 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #6 Azer271 .!.: Kan tahlili yanılma payı varmı ki düşük oldunuda sanmıyorum Yoğun değil bir iki damla geldi bekliyorum artacakmi kan tahlilinde hamilelik başlangıcı dediler daha 2saat oluyor ögrenelim adetmi oluyorum acaba Genişletmek için tıkla... Kırmızı parlak mı kanama ? Hcg kaç çıkmış ?
Azer271 .!.: Kan tahlili yanılma payı varmı ki düşük oldunuda sanmıyorum Yoğun değil bir iki damla geldi bekliyorum artacakmi kan tahlilinde hamilelik başlangıcı dediler daha 2saat oluyor ögrenelim adetmi oluyorum acaba Genişletmek için tıkla... Kırmızı parlak mı kanama ? Hcg kaç çıkmış ?
A Azer271 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 68 4 1 28 Pazar 00:40 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #7 glory13 .!.: Kırmızı parlak mı kanama ? Hcg kaç çıkmış ? Genişletmek için tıkla... HCG kaç bilmiyorum klinikte yaptırdım ben hamilelik başlangıcı görünüyor dedi kahverengiydi sanki
glory13 .!.: Kırmızı parlak mı kanama ? Hcg kaç çıkmış ? Genişletmek için tıkla... HCG kaç bilmiyorum klinikte yaptırdım ben hamilelik başlangıcı görünüyor dedi kahverengiydi sanki
A Azer271 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 68 4 1 28 Pazar 00:41 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #8 pinkflowerrr .!.: Devamı gelmediyse korkmayın bekleyin bakalım Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmez cnm kan tahlili sonucunda var demeseler adet diyecem ama kan bakıldı
pinkflowerrr .!.: Devamı gelmediyse korkmayın bekleyin bakalım Genişletmek için tıkla... İnşallah gelmez cnm kan tahlili sonucunda var demeseler adet diyecem ama kan bakıldı
B Beklenen2 Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2019 3.821 11.573 208 32 Pazar 01:04 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #9 Azer271 .!.: İnşallah gelmez cnm kan tahlili sonucunda var demeseler adet diyecem ama kan bakıldı Genişletmek için tıkla... E nabizdan bakabilirsiniz betaniZ kaç çıktığına beta yüksekse hamilesinizdir kesin ve o kanamada yerlesme kanamasidir bendede olmuştu açık pembe renkte . Ama beta 5-6 gibi düşük degerse adet başlangıcı olabilir
Azer271 .!.: İnşallah gelmez cnm kan tahlili sonucunda var demeseler adet diyecem ama kan bakıldı Genişletmek için tıkla... E nabizdan bakabilirsiniz betaniZ kaç çıktığına beta yüksekse hamilesinizdir kesin ve o kanamada yerlesme kanamasidir bendede olmuştu açık pembe renkte . Ama beta 5-6 gibi düşük degerse adet başlangıcı olabilir
A Azer271 Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Nisan 2025 68 4 1 28 Pazar 01:06 Konu Sahibi Konu Sahibi Azer271 #10 İnşallah dediğin gibi olur kanama yerleşme kanamasıdir klinikte yaptırdim kağıt vermedi e nabiza düşermiki acaba cnm
İnşallah dediğin gibi olur kanama yerleşme kanamasıdir klinikte yaptırdim kağıt vermedi e nabiza düşermiki acaba cnm