Kanamam var

Allah kahretsin bu asistanları izmite
hic bir devlet hastanesinde dogum uzmani yok kanaman var görulmuyor ilac bitsin 20gun sonra gel diyolar saka gibi bimiyorum
hic bir devlet hastanesinde dogum uzmani yok kanaman var görulmuyor ilac bitsin 20gun sonra gel diyolar saka gibi bimiyorum
Am cok agrim var isin garibi yatarken hic birsey yok ayaktayken kanamam var

25gündür kanamam var bitmiyor ara kanma progestan verdi hala gecmiyor yasiyan varmi
Progestan onun içinde veriliyor mu 🙄 bana aşılama yaptirdigimda olurda gebelik oluşursa tutunsun diye vermişti yan etkileri çok fena o yüzden yatmadan önce kullanın

25gündür kanamam var bitmiyor ara kanma progestan verdi hala gecmiyor yasiyan varmi
Miyom vardır muhtemelen, kanama şiddetliyse bir de genelde miyom oluyor sebebi. Muayenede görülür aslında nasıl net bi şey söylemediler. Bu esnada kansızlık yaşamayın diye vitamin takviye alın isterseniz

Miyom kanama yapar. İşallah biran önce sebebini bulurlar stres sıkıntı yapma bak 3 çocuğun var onlarıda düşün. Merak etme geçicektir. Ya miyomdur yada kisttir. Allah büyük dertler GÖSTERMESİN.

Back
X