Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır 3tane cocugum var tüplerimi 2sene önce baglattim ilk defa basima böyle birsey geliyor hic böyle birsey yasamadim ilaclar hic birseye yaramiyor birde halsizlik tansiyin düsukugu uyku yapıyor
Allah kahretsin bu asistanları izmite
hic bir devlet hastanesinde dogum uzmani yok kanaman var görulmuyor ilac bitsin 20gun sonra gel diyolar saka gibi bimiyorum
hic bir devlet hastanesinde dogum uzmani yok kanaman var görulmuyor ilac bitsin 20gun sonra gel diyolar saka gibi bimiyorum
Progestan onun içinde veriliyor mu bana aşılama yaptirdigimda olurda gebelik oluşursa tutunsun diye vermişti yan etkileri çok fena o yüzden yatmadan önce kullanın
Miyom vardır muhtemelen, kanama şiddetliyse bir de genelde miyom oluyor sebebi. Muayenede görülür aslında nasıl net bi şey söylemediler. Bu esnada kansızlık yaşamayın diye vitamin takviye alın isterseniz
Miyom kanama yapar. İşallah biran önce sebebini bulurlar stres sıkıntı yapma bak 3 çocuğun var onlarıda düşün. Merak etme geçicektir. Ya miyomdur yada kisttir. Allah büyük dertler GÖSTERMESİN.