Kanamam var :(((

Buse01102016

Allah'ım korusun meleğimi
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
186
183
23
5+4 haftalık hamileyim. Ama büyük bir ihtimal geç döllenme oldu .23 kasımda kan testi yatırmıştım daha yeniymiş beta hcg 23 çıkmıştı. 15 gün geçti dün kahverengi hafif lekelenme gördüm. Bugün doktora gittim. Hamilelik kesesini ultrasonda göremedi kan testi yaptirdim 1149 çıktı. Ama 6, 7 damla gibi kanamam var . Doktor düşük tehliken var dedi progestan hap verdi. Tuvalet harici hic kalkma dedi 2 gün sonra tekrar kontrole çağırdı. Sizce düşük mü oluyor bu hap düşüğü engeller mi ? Böyle bir olay geçiren var mı ? Yardımcı olun lütfen bebeğimi mi kaybediyorum ?

Bu tür az kanama tutunma aşamasında olabiliyor o haplarını düzenli kullan bol bol dinlen bişey olmaz inş

canım stres yapma herşey olacağına varır benim başımdan böyle bişey geçti ben bebeğimi kaybettim.ama arkadaşımın da 3 ay kanaması oldu sağlıcakla doğurdu..stres çok önemli çok etkiler sen elinden geleni yap içini ferah tut üzülme düşücek diye düşünme lütfen kendine yaparsın..

Birde doktor 15 gün icin hcg nin 23ten 1149'a yükselmesine biraz düşük artış dedi sizce normal degil mi?gec döllenme var ve daha en fazla 3 , 4 haftalık hamileyim bu deger normal degil mi ?

Birde doktor 15 gün icin hcg nin 23ten 1149'a yükselmesine biraz düşük artış dedi sizce normal degil mi?gec döllenme var ve daha en fazla 3 , 4 haftalık hamileyim bu deger normal degil mi ?
Aynen kanamam hep var az az kahverengi ama geçmedi gitti kendimi yormuyorum da niye oluyo anlamıyorum bi hapşırık bi öksürük hemen geliyo

dinlen bol bol gerekmedikçe hareket etme benim komşum dokuz ay boyunca yattı düşük tehlikesi kanaması olduğu için inşallah bişey olmaz bebeğin sıkı sıkı tutunur sana

Aynen kanamam hep var az az kahverengi ama geçmedi gitti kendimi yormuyorum da niye oluyo anlamıyorum bi hapşırık bi öksürük hemen geliyo
Canım lütfen kan tekiklerini düzenlice yaptır çünkü 15 gün geçtiği halde 23den bin küsüre çıkması ve sürekli devam eden kahverengi akıntın beni korkuttu inşallah düşündüğüm şey değildir lütfen dediğim gibi tekiklerini düzenlice yaptır doktorunun kontrolünde ol

inş. Bebeğimi kaybetmem 2 gün sonra tekrar kontorle gidicem bakalım.

7+3 ilk kese yi gördük zaten içerde kanama olduğunu söyledi Dr..o gün bu gün oluyo yani ilaç ta kullanıyorum ama kesilmedi tek teselli kahverengi oluşu eski kan olduğunu gösteriyo
benimde geç görülür ama görülür ins. Alttan ultrosnlada baktı göremedi keseyi o korkuttu beni

Benim de kanamam olmuştu 5 veya 6 haftalık Ken o ilaç engelliyor Allahın izniyle ben atlattım çok şükür bol bol yat ayaklarını yüksek yere kaldır öyle hep dinlen inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebegini

ilacı kullanmaya devam et ve doktorun dediği gibi zorunluk olmadıkça kalkma. yiyecek ekmeği varsa bebeğin yaşar inşallah seninle kalır bebeğin bol bol dua et annesi

evet artış düşük 2900lerde olması lazım 2 günde 2 kat artıyor ama geç döllenmeyse normal olabilir.

2900lerdeyken kac haftalık olması gerekiyor?

İlk gebeliğimde olmuştu kahverengi lekeleme kan vs meğer çocuğum karnımda ölmüş doktorlar kalp atışı yok daha deyip göndermişlerdi özel doktora gidince ortaya çıktı. Dinlen boşver hiçbireyi sıkıntı yapma dilerim Rabbimden sadece yeni olduğu için olsun yavrunu sağlıklı bi şekilde kucağına al inşallah

Benim de kanamam oldu ilk haftalarda iki defa birincisi pembe diğeri kahvemsiydi doktorum bi şey olmaz gel için rahat etsin bi bakalım dedi. Kırmızı kan gelirse hemen gel sakın bekleme demişti canım geçmiş olsun insan çok kötü oluyo kanama olunca bilirim.

amin ins sagol. ben özele gittim direk zaten ama daha kese gorulmedi ki kalp atışı olsun bakalım cumartesi belli olcak

benimde ilk baslarda kahverengimsiydi simdi normal kan malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…