- 19 Temmuz 2023
- 34
- 6
- 1
- 28
- Konu Sahibi Ebru CALIS
-
Koyu olan t mi c mi?Kızlar kanamanın 7. Günü bugün. ilk 3 gün damla damla geliyordu birkaç gündür kanamam normal ama . Hamilelik belirtileri gibi belirtiler vardı sürekli kusuyorum koku hassasiyetim zirvede falan. Test yaptım saniyesinde belirgin çıktı iki çizgi de .. Böyle bı durum yaşayan var mı ?
14 Şubat'ta düşük yaptım kürtaj oldum . Uzun zamandır böyle bı belirti yoktu . Doktora gidip görünmeli miyim yoksa kanamanın bitmesini beklemeli miyimSanırım kimyasal gebelik geçirmişsiniz
PKoyu olan t mi c mi?
C koyuKoyu olan t mi c mi?
Sen ikizlere gebesin.
Bir doktora görünün. Kimyasal gebelik olabilir.C koyu
Neeee bu mümkün müSen ikizlere gebesin.
Nerden bildin kizSen ikizlere gebesin.
Yarın kesin gidicemBir doktora görünün. Kimyasal gebelik olabilir.
Adetken yaparsan pozitif cikarKızlar kanamanın 7. Günü bugün. ilk 3 gün damla damla geliyordu birkaç gündür kanamam normal ama . Hamilelik belirtileri gibi belirtiler vardı sürekli kusuyorum koku hassasiyetim zirvede falan. Test yaptım saniyesinde belirgin çıktı iki çizgi de .. Böyle bı durum yaşayan var mı ?
Çok nadir görülüyor muş çift çizgi ,bende direk çıktıAdetken yaparsan pozitif cikar
Ben kaç kez adetken yaptım hiç pozitif cıkmadıAdetken yaparsan pozitif cikar
Adetli misin benim arkadaşım adetken test yaptı pozitif çıktı eczane de adetken yaparsan pozitif cikar dediÇok nadir görülüyor muş çift çizgi ,bende direk çıktı
Yerleşme kanaması az olmuyor mu normalde , şimdi normal kanammYerleşme kanaması yaşamış olabilrsin
Bilmemek ayıp değil, sorup da öğ... Aysel git başımdan.Nerden bildin kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?