kanaması olan varmı?

cokmerakli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
13
0
36
İstanbul
merhaba arkadaşlar. 17 haftalık hamileym 2.5 aydır kanamalarım ooluyo ara ara 2 gündür yine başladı doktoro gittiğimde her seferinde bebek iyi oluyor çok şükür.acaba hamileliği boyunca böyle bir durum yaşayan var mı? çok korkuyorum

merhaba canım.. benım de 6 haftalıkken kanamam olmuştu. kahverengi bir yogun akıntı şeklindeydi ama.. hemen doktorumu aradım benden hemen kan testı istedi.. 4 haftalıkken cıkan degerle kıyasladı.. 1970 cıkan değer 88000 cıvarındaydı. bana hamilelikte kırmızı kahverengi siyah lekelerin iyi anlama gelmediğini fakat bebeğin yaşadığını söyledi. ertesi gün yanına çağirdı ve kalp atışlarını dinledik bana korkulacak bısey olmadıgını söyledi. bebekte bi sorun yada düşük yoksa bunun rahim içi iltihaptan kaynaklandığını söyledi ve 2 hafta boyunca aklına gelebilecek herseyi yasakladı. şimdi hamileliğimin 11. haftasındayım eğilip kalkıyorum yani pek dikkat etmıyorum anlayacagın. o gün de sadece yürüdüm, biraz daha dikkat ediyordum. canını hiç sıkma saglıksız bi bebek şimdiye kadar düşerdi 12 haftalıktan sonra düşük ihtimali %1e düşüyormuş. düşmeyen bebek de sağlıklı anlamına geliyormuş. belkıde senin de benim gibi rahim içi kanamadır ve hassas bir bünyen varsa sürekli dinlenmen gerekiyordur. içini ferah tut. korkularını da doktorunla paylaşmayı ihmal etme canım.. iyi geceler...

saol canım cevabın için inşallah ikimizde sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:) bu arada bende dikkat ediyorum kendime ama sürekli yatmıyorum açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…