- Konu Sahibi Encokanneolmayisevdim
-
canım kanamanın rengi önemli benimde 1 hafta boyunca pembe, kahverengi kanamam devam etti ama hcg de arttı. 5.5 haftalıkken kanamam çok yoğunlaştı. be düşük gerçekleşti. ama düşük olacaksa zaten genetik vs. probelm olduğunu, tutunmamasının da daha iyi olduğunu söylemişti. ban adoktor. onun için canının sıkma ama bellik tutunmuş. yani hamile kalabiliyorsun. ben bunun için bile çok sevinmiştim. çünkü ilk kez hamile kalabildiğimi anlamıştım. tabi benim durumum kıstas değil zira benim annem 4 aylıkken dahi normal adet görüyormuş. önemli olan daha sonraki aşamalar sen kendini sıkma canım...
saol canım cevap verdıgın için...hersey kısmet tabi yapacak bişe yok .. cumartesı test yapıp anlıycaz sonuç nedır anlamadıgım sey adet gunume daha var .. acaba tutunamadıda ondan mı kanama oluyo? yada ilacların etkısıyle erkenmı adet oluyorum.. bunu bılmıyorum işte...
canım seninki tutunma kanamsı da olabilir. sen şimdiden canını niye sıkıyorsun inşallah mutlu haberlerini alacağız. biraz sabret yeter ki
moralini bozmak gibi olmasi ama benim de aynisi oldunegatif sonuc, yikilmistim. ama burada bir baslikta okumustum, kanamasi oldugu halde hamileligi devam edenler oldukca cok kisi var. hemen uzulme belki senin de oyledir.
sanmam canım adet kanaması bellı... baya yogun çünkineyse ınsallh bıdahakı sefere.....
canım sen kan testi veya idrar testi yaptırdın mı?
bak belli olmaz ben 6 gün regl oldum resmen diyorum ama meger hamileymisim daha sonra kese buyudu kan degerlerim arttı hatta ikinci bir kese bile belirdi.. doktor bazı yerlesme kanamaları cok yogun olabilir dedi..
sonradan boş gebelik oldu ama sonucta 11 hafta hamile gezdim ve yine de dusmedi kurtajla aldılar
demekkııı kımse yasamamıs bu durumu.... yada kımse yazmaya tenezzul etmıobu benı cok üzdü... cevap veren arkadaslar cokkk tesekkur edrım galıba bu durumu dordumuzden baska kımse yasamadı...
Canım topiğini yeni gördüm. Ben Kasım ayında başarısız bir sonuç almıştım. Transferin 9. günü hafif kahverengi lekelenmem oldu çok telaşlandım doktoru aradım bir iğne verdi sakinleştirdi..Ertesi gün kahverengi kanamam çoook az kırmızıya döndü.. Tekrar aradım doktoru bu iyi bir haber değil dedi 10. gün kanda baktırdık ve 12. gün tekrarladık ama olmadı zaten 12. gün doktorla görüşmeyi beklerken adet oldum.. Moralini bozma yine de mucizeler her zaman var..
Senin en azından dondurulmuşların varmış ne güzel, ben şimdi herşeye baştan başlamayı bekliyorum..
Benim 12. günde yani tam test günü hamilesiniz dediklerinden sonra akşam lekelenmelerim başladı ertesi sabah adet kanamasının başlangıcı gibi pembe pemde geldi ve tekrar lekenlenmeye döndü bir hafta sürdü ve bir gece uyandığımda kanaman olmuştu uykuda farkında değildim sabah kadar devam etti ve ertesigün lekelenmeye döndü iki gün sonra tamamen bitti şimdi Allah şükür hamileyim canım Allah sana ve tüm isteyenlere bu güzel duyguyu tattırsın canım.
napalım hayırlısı zaten fazla umudum kalmadı açıkçası... artık dondurulmuslarımla denerım napayım.. kısmet degılmıs.. peki sımdı varmı bebegın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?