- 9 Kasım 2021
- 388
- 267
- 23
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç kanamam olmadı tüp bebekle hamile kaldımArkadaşlar bir sorum olucak. Tüp bebek ile hamile kalanlar hep kanama mı yaşıyor? Yorumları okuyorum sanki kimse kanamasız bir tüp bebek süreci geçirmiyor gibi. Kanaması olmadan bu süreci geçirenler var mı acaba?
Demek ki illa kanama olmuyor. Genelde olumsuz yorumlar moral bozucu. Okumamak lazım anladıgım kadarıyla. Cok saolunBenim birinde çok kanamam oldu diğerinde hafif kahve lekelenme şeklinde sadece bir kez kırmızı oldu yarım saat içinde geçti tekrarlamadi ikiside tüp bebek
Sonuç ne oldu acaba dogum oldu mu? Zor mu geçti sürecinizBen 1 kez tüp bebekle hamile kaldım kanamalı oldu
İçimi rahatlattınız. Sanki herkes çok ağrılı ve zor geçiriyormuş gibi okudum yorumları ve korktum açıkcası. Çoook saolunBenim hiç kanamam olmadı tüp bebekle hamile kaldım
Tüp bebegin en çok görülen komplikasyonu kanama. Ama illa olacak diye bisey yok tabi. İlkinde fazlaca kanama yaşayınca digeride öyle olacak diye korkmuştum ama hiçte öyle olmadı yani. Bozmayın moreliniziDemek ki illa kanama olmuyor. Genelde olumsuz yorumlar moral bozucu. Okumamak lazım anladıgım kadarıyla. Cok saolun
daha sonra knamam durdu doktorlar zaten o kanamayı normal görüyorlarSonuç ne oldu acaba dogum oldu mu? Zor mu geçti süreciniz
Hayırlısı ile inşallah hepimiz evlat sahibi oluruz . Sağ salim kucaklarımıza alırızdaha sonra knamam durdu doktorlar zaten o kanamayı normal görüyorlar
Ben rahimağzı yetmezliğinden kaybettim bebeklerimi
Evet her gebelik her süreç kendine özel anladıgım kadarıyla.sonuç güzel olunca çileye değiyorTüp bebegin en çok görülen komplikasyonu kanama. Ama illa olacak diye bisey yok tabi. İlkinde fazlaca kanama yaşayınca digeride öyle olacak diye korkmuştum ama hiçte öyle olmadı yani. Bozmayın morelinizi
Sanmıyorum. Tuttu bence bebişinizmerhaba,
17 aralıkta opu oldum sıfır kanama sıfır lekelenme
20 aralıkta transfer oldum sıfır kanama sıfır lekelenme
asla hiçbir belirti yok. parol bile içmedim birkere.
yarın kan vericem bakalım tutmadıgını düşünüyorum :S
Sanmıyorum. Tuttu bence bebişiniz![]()
Benim çiçek gibi geçti hiç sıkıntı yaşamadım sürecimde gayet güzeldiİçimi rahatlattınız. Sanki herkes çok ağrılı ve zor geçiriyormuş gibi okudum yorumları ve korktum açıkcası. Çoook saolun
Çoooooook içimi rahatlattınız allah razı olsunBenim çiçek gibi geçti hiç sıkıntı yaşamadım sürecimde gayet güzeldi
Rica ederim güzel sonuçlarınız olur inşallah sizindeÇoooooook içimi rahatlattınız allah razı olsun![]()
Kanama 6. Haftadan sonra başlıyor zaten olacaksa yani sizin şuan kanama olmaması güzel hiçte olumsuz düşünmeyin transfer sonrası sıfır belirti yaşadım en ufak bir belirtim ağrım yoktu ve sonuç pozitif oldu sizinde öyle olacak güzel düşünelim güzel olsunmerhaba,
17 aralıkta opu oldum sıfır kanama sıfır lekelenme
20 aralıkta transfer oldum sıfır kanama sıfır lekelenme
asla hiçbir belirti yok. parol bile içmedim birkere.
yarın kan vericem bakalım tutmadıgını düşünüyorum :S