KANAMASIZ TÜP BEBEK

Tek problem gebe kalamamaksa kanama olmuyor diye biliyorum çoğu tüp bebek yaptıran arkadaşlarım gayet normal gebelik yaşayıp doğumunu yaptılar benim rahim ağzı yetmezliğim var bebeklerin yerleşim yeri sıkıntılı oluyor derken kanama düşük tehlikesi serklaj erken doğum tehlikesi gibi problemlerim oldu ama kanama büyük bir problem olarak görülmedi iki gebeliğimde de yaşadım ikisinide sağ salim kucagıma aldım güzel düşünün güzel olsun..
Aydınlatıcı , açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler. Aynen öyle sanırım ektstra sorunlar olabiliyor kanama durumu oldugunda. Allah evlatlarınızı size bağışlasın güzel ve mutlu hep beraber sağlıklı seneleriniz olsun şimdiden💐💐♥️♥️

Kanama 6. Haftadan sonra başlıyor zaten olacaksa yani sizin şuan kanama olmaması güzel hiçte olumsuz düşünmeyin transfer sonrası sıfır belirti yaşadım en ufak bir belirtim ağrım yoktu ve sonuç pozitif oldu sizinde öyle olacak güzel düşünelim güzel olsun

inşallah ağzınızdan bal damlıyor :)
yarın kan vericem bakalım. 8. ve 9. gün erken gebelik testi yaptım negatifti. ümitiszliğim biraz da ondan

yarın kan vericem bakalım. 8. ve 9. gün erken gebelik testi yaptım negatifti. ümitiszliğim biraz da ondan
Hiç belli olmaz belki 6. Gün tutunmuştur oyüzden çıkmamıştır testte. Tutmamışsa da vakti gelmemiştir yılmak yorulmak yok,yol meşakkatli ama yolun sonu çok güzel..

Aydınlatıcı , açıklayıcı yorumunuz için teşekkürler. Aynen öyle sanırım ektstra sorunlar olabiliyor kanama durumu oldugunda. Allah evlatlarınızı size bağışlasın güzel ve mutlu hep beraber sağlıklı seneleriniz olsun şimdiden💐💐♥️♥️
Çokkkk teşekkür ederim sizinde herşey gönlünüzce olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin kolaylıkla geçsin tüm süreçleriniz..

Merhaba kan testi sonucunuz çıktı mı acaba bende sizinle aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyosu benim de 9. Gün akşamı idrar testi yaptım negatif çıktı

Merhaba kan testi sonucunuz çıktı mı acaba bende sizinle aynı gün transfer oldum 3. Gün embriyosu benim de 9. Gün akşamı idrar testi yaptım negatif çıktı

Merhaba canım negatif çıktı dün kan sonucum.
İnşallah sen iyi haberler alırsın.

Merhaba canım negatif çıktı dün kan sonucum.
İnşallah sen iyi haberler alırsın.
Üzüldüm hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim🙏🏻. Ama zor sanırım benim de pozitif çıkması olsaydı silik bir çizgi felan çıkardı.

Arkadaşlar bir sorum olucak. Tüp bebek ile hamile kalanlar hep kanama mı yaşıyor? Yorumları okuyorum sanki kimse kanamasız bir tüp bebek süreci geçirmiyor gibi. Kanaması olmadan bu süreci geçirenler var mı acaba?
Merhaba tüp bebekle hamile kaldim hic kanamam olmadi herkeste ayni sey olmuyor ozellikle kendinize dikkat edin ben birkac ay ev isi hic yapmadim esim yardimci oldu

Benim ilk aylar bir iki gün çok hafif kanamam oldı çok korkmuştum. progestan fitil yüzünden olabilir demişlerdi. Bebeğin kesesi ve kese etrafına baktılar oralarda kanama yoktu

Back
X