4-5 yıldır her bahar geldiğinde evin içinde kanatlı karıncalar çıkıyor bunlar 3-4 hafta ara ara çıkıyolar sonra bi dahaki bahara kadar görünmüyolar. çeşitli ilaçlar aldık ama bi faydası yok yine çıkıyolar.bi çıkıyolar her yer karınca sonra kantlarını bırakıp kendileri kayboluyolar oda ayrı bi tuhaflık nereye gidiyolarsa.bunları mecburen süpürgeyle çekiyoruz ölüyolarda.moralim bozuluyo artık bunları gördüğüm zaman.
bazılarıda diyoki karınca zenginliktir zengin olursunuz bu inanış gerçek olsaydı şimdiye türkiyenin sayılı zenginleri arasındaydık
bu şşekilde bişey yaşayıp çözüm bulabilen varmı
su reklemda cikan seyden alsan? biraz fiyatli ama eve boyle seylerin girmesini onluyormus
anammmm karıncanın kanatlısını ilk defa duydum :)
ıyyy hic sevmem evde bölee böcek sinek karınca. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba. Hani normal karınca olsa dökersin ilaç ölür gider ama kanatlısı icin ben bişi duymadım hic :)
çok ilginç, bizde tek işe yarayan karınca tozuydu.
Bizdede bi dönem normal karıncalar kanatlanır hale gelmişlerdi, çok gıcık bişey. Hem de evin belli başlı bölgelerindeydi,öyle heryerde falan değil.
inşallah sadece duymuş olursun böyle bi faciayla karşılaşmassın
evet sadece tek bi noktadan çıkıyolarbunada şükür
Dün akşam eve gittiğimde evin içi kanatlı karınca kaynıyordu. Hayatımda ilk defa gördüm ve kış ayında ne işi var bu karıncaların anlamadım. duvar kenarlarına Raid sıktım bu akşam eve gidince neyle karşılaşıcam bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?