Kanatlı karıncalar

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.601
16.143
823
4-5 yıldır her bahar geldiğinde evin içinde kanatlı karıncalar çıkıyor bunlar 3-4 hafta ara ara çıkıyolar sonra bi dahaki bahara kadar görünmüyolar. çeşitli ilaçlar aldık ama bi faydası yok yine çıkıyolar.bi çıkıyolar her yer karınca sonra kantlarını bırakıp kendileri kayboluyolar oda ayrı bi tuhaflık nereye gidiyolarsa.bunları mecburen süpürgeyle çekiyoruz ölüyolarda.moralim bozuluyo artık bunları gördüğüm zaman.
bazılarıda diyoki karınca zenginliktir zengin olursunuz bu inanış gerçek olsaydı şimdiye türkiyenin sayılı zenginleri arasındaydık
bu şşekilde bişey yaşayıp çözüm bulabilen varmı

ayyy alemsin yaa .... bizim evdede çok fazla karınca vardı miniklerden... ilaçlama yapıldı bütün apartmana bahçelere... şimdi çok az, dediğin gibi kayboluolar,kış uykusuna yatıyorlar heralde... ilkbahar gelincede bize tatil yapmaya geliyorlar sanırım sizede hatıra bırakyorlar heralde kanatları

kanatlısını bilmemde normali vardı..babaannem her yeri çamaşır suyula silmişti ve hiç kalmadı..
bunu dene istersen canım..
en nefret ettiğim hayvandır kendisi..
en büyük fobimdir..tiksinirim..
allah kurtarsın:26:

kanatlı karınca bızdede oluyor daha dogrusu kayınvalıdemın evınde cıkınca hemen takıp et canım nerde cıkıyor dıye oraya deterjan dok bıde o cıkdıgı yere alcı dokersen cıkmazlar

hiç biri değil arkadaşlar,bizdede aynı bela oluyordu herşeyi denedik, tek çözüm eczaneden 'karınca tozu' almak, ertesi güne hiçbirşey kalmayacak.

karınca tozunu denemiştik bi faydası olmamıştı sanırım alçıyıda denedik çamaşır suyu değişikmiş onuda denemk lazım bi çok şey deneyip faydasını görmediğimiz için babam artık boşvermiş durumda beni oflaya poflaya görünce kızıyo ben napim diyo

su reklemda cikan seyden alsan? biraz fiyatli ama eve boyle seylerin girmesini onluyormus

anammmm karıncanın kanatlısını ilk defa duydum :)

ıyyy hic sevmem evde bölee böcek sinek karınca. Nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba. Hani normal karınca olsa dökersin ilaç ölür gider ama kanatlısı icin ben bişi duymadım hic :)

çok ilginç, bizde tek işe yarayan karınca tozuydu.

Bizdede bi dönem normal karıncalar kanatlanır hale gelmişlerdi, çok gıcık bişey. Hem de evin belli başlı bölgelerindeydi,öyle heryerde falan değil.

inşallah sadece duymuş olursun böyle bi faciayla karşılaşmassın

evet sadece tek bi noktadan çıkıyolar bunada şükür

inşallah sadece duymuş olursun böyle bi faciayla karşılaşmassın

evet sadece tek bi noktadan çıkıyolar bunada şükür

Şimdi aklıma geldi; eczaneye sorsana cnm yaa. Onlar mutlaka duymuşlardır. Ellerinde olmasa bile ne yapacağını sana söyleyebilirler

Dün akşam eve gittiğimde evin içi kanatlı karınca kaynıyordu. Hayatımda ilk defa gördüm ve kış ayında ne işi var bu karıncaların anlamadım. duvar kenarlarına Raid sıktım bu akşam eve gidince neyle karşılaşıcam bakalım.

ayy hem karınca hemde kanatlısı aman allahım..arkadaşım pire tozu diye al ilacı bizim evdede kaynıyodu onun sayesinde kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…