- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi Caulfield-
Bizide basti baya urktum yatak odasini sonra orda yatmadik bi suredir yok oldular kendi kendilerine .. ama cidden dayanilacak goruntu degil
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
girdiği yeri bulup kapatacaksın. normal sinek ilaçları varsa onlardan alıp camlarına, pervazlara sık. bu sene kanatlı karınca modası var. bende de oldu. yada bool asitonlu pamuk koy saga sola kokusuna gelmiyorlar.kızlar büyük bir dert değil , ama kanatlı karıncalara çözüm bulamadığımız için sormak ıstedım .Bizim evde daha önce normal karınca zaman zaman olurdu ,ama hiçkanatlı karınca olmazdı .özellikle mutfağa kanatlı karıncalar gelmeye başladı .pıt pıt havadan yere düşüyorlar.nereden düştüklerini de anlamadım ,bakıyorum tavana karınca yok, ama pıt pıt düşme seslerını duyuyorum .ve o pıt pıt sesı benı cıldırtıyor :/
onlar dustukce ben kaşınıyorum :/ bebe pudrası dokuyorum ,bebe pudrasının oldugu yere dusmuyorlar,bu sefer de bebe pudrasının olmadıgı yere gıdıyorlar
bunları tamamen nasıl yok edebılırım tavsıyelerınız var mı kızlar ?
ucan karıncaKanatli karinca nasil oluyoki??